Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015
-
forumowicz
Re: Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015
-
forumowicz
Kasiu zgadzam się z Tobą, że nie jest źle. W Iwoniczu byłam z wyboru na przełomnie czerwca i lipca b.r., a w ogóle to już trzeci raz. Iwonicz pokochałam miłością prawdziwąkuracjuszkaasia pisze:W Iwoniczu tez nie jest źleruda pisze:Ilem w Niwie jest największy luzik ze wszystkich ośrodków KRUS![]()
nie są porównywalne z warunkami w Niwie. Również dyscyplina w Centrum jest bardziej zaostrzona niż w Niwie. Ale to są tylko moje odczucia, każdy lubi co innego. Pozdrawiam
-
forumowicz
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
To nie jest ten sam Kołobrzeg co 10 lat temu...ja jestem tam dwa razy w roku...i zmiany widzę...pozdrawiam tych co lubią Kołobrzeg i chętnie tam wracają
-
forumowicz
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
-
forumowicz
Nie byłam nigdy w Kołobrzegu , ale juz mi się tam podobailem pisze:Tak Gosiu w zupełności racja , bo co więcej potrzeba niż spacer plażą do Arki a tam kaweczka z widokiem na morze i te dancingi . Tam nie ma czasu na monotonię i nudę a i jeszcze dysko w Akłariusie do 4 rano
Tylko jak po 4,0 wrócić do osrodka ?
-
forumowicz
Moje kolezanki z pokoju , z którymi byłam w Iwoniczu , przedstawiły mi Niwę jako dyscyplinę do kwadratu ....malgorzatas pisze:Bo w Kołobrzegu...są miejsca na spokój...na zabawę..na rozrywkę...wszystkiego po trochu i dla każdy znajdzie coś dla siebie![]()
To nie jest ten sam Kołobrzeg co 10 lat temu...ja jestem tam dwa razy w roku...i zmiany widzę...pozdrawiam tych co lubią Kołobrzeg i chętnie tam wracająGosia