Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015

Post autor: forumowicz »

Asiu,oczywiście w Iwoniczu też jest bardzo przyjemnie :) byłem z KRUS 2014 i każdy wieczór był spędzony w Krakowiaku :D :D :D
forumowicz

Ja byłam w 2012 :)
smerfetka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 20 wrz 2011 15:37
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: smerfetka »

Hej,hej my również jedziemy z łódzkiego z KRUS Tomaszów Maz.
forumowicz

kuracjuszkaasia pisze:
ruda pisze:Ilem w Niwie jest największy luzik ze wszystkich ośrodków KRUS ;) :D
W Iwoniczu tez nie jest źle ;)
Kasiu zgadzam się z Tobą, że nie jest źle. W Iwoniczu byłam z wyboru na przełomnie czerwca i lipca b.r., a w ogóle to już trzeci raz. Iwonicz pokochałam miłością prawdziwą :serce: :D i z chęcią, o ile będę miała możliwość, tam wrócę. Jeżeli chodzi o miejscowości, to zdecydowanie bardziej odpowiada mi Iwonicz niż Kołobrzeg. Natomiast warunki bytowe w CRR KRUS
nie są porównywalne z warunkami w Niwie. Również dyscyplina w Centrum jest bardziej zaostrzona niż w Niwie. Ale to są tylko moje odczucia, każdy lubi co innego. Pozdrawiam :kwiat:
forumowicz

Tak , tak zgadzam się ,że Iwonicz ma swój klimat tylko to jest miejsce ciche, spokojne a Kołobrzeg wieczorami tętni życiem :) :) :)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Bo w Kołobrzegu...są miejsca na spokój...na zabawę..na rozrywkę...wszystkiego po trochu i dla każdy znajdzie coś dla siebie :kwiat:
To nie jest ten sam Kołobrzeg co 10 lat temu...ja jestem tam dwa razy w roku...i zmiany widzę...pozdrawiam tych co lubią Kołobrzeg i chętnie tam wracają :serce: Gosia
forumowicz

Tak Gosiu w zupełności racja , bo co więcej potrzeba niż spacer plażą do Arki a tam kaweczka z widokiem na morze i te dancingi . Tam nie ma czasu na monotonię i nudę a i jeszcze dysko w Akłariusie do 4 rano
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Wiesz co mi najbardziej się podoba w Kołobrzegu :?: że nie ma tak jak w innych nadmorskich miejscowościach...tej chińszczyzny ..na każdej ulicy..tak jak to jest ...w Ustroniu Morskim :roll: są sklepy ale z pamiątkami...owszem i badziewie się tez zdarza na deptaku...ale szybko są pogonieni..pozdrawiam
forumowicz

ilem pisze:Tak Gosiu w zupełności racja , bo co więcej potrzeba niż spacer plażą do Arki a tam kaweczka z widokiem na morze i te dancingi . Tam nie ma czasu na monotonię i nudę a i jeszcze dysko w Akłariusie do 4 rano
Nie byłam nigdy w Kołobrzegu , ale juz mi się tam podoba :lol: :lol:
Tylko jak po 4,0 wrócić do osrodka ? :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2015 14:16 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
forumowicz

malgorzatas pisze:Bo w Kołobrzegu...są miejsca na spokój...na zabawę..na rozrywkę...wszystkiego po trochu i dla każdy znajdzie coś dla siebie :kwiat:
To nie jest ten sam Kołobrzeg co 10 lat temu...ja jestem tam dwa razy w roku...i zmiany widzę...pozdrawiam tych co lubią Kołobrzeg i chętnie tam wracają :serce: Gosia
Moje kolezanki z pokoju , z którymi byłam w Iwoniczu , przedstawiły mi Niwę jako dyscyplinę do kwadratu .... :o muszę spróbować kiedyś Niwy na własnej skórze :lol: :lol:
ODPOWIEDZ