Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Rezerwuje miejsce w sanatorium Zimowit w Dusznikach prywatnie dla mojej siostry. Pobyt dwa tygodnie w lipcu - noclegi, wyżywienie, 3 zabiegi dziennie, opieka lekarska - 1995zł. Zabiegi po konsultacji lekarskiej. Do tego kilka wejśc na basen gratis.
Taka jest ich propozycja. Siostra jest za, a ja w tym samym czasie będę w tym sanatorium z NFZ.
Wrócimy, napiszę jak było.
Bogutka
Moze jechać każdy, oczywiście
Załatwiasz tak samo jak wczasy- rezerwujesz, wpłacasz zaliczkę itp. Na miejscu zostajesz skierowana do lekarza, który na podstawie wyników badań dobiera Ci zabiegi
Powodzenia
Hm ale czy na pewno wyżywienie to 3 x dziennie ? na ich stronie jest że w pakiecie jedynie dają śniadanie a tzw obiadokolacje to dodatkowo plus 27 zł dziennie ?,nie twierdze ,że nie da się niegocjować nie mniej czy to finalne koszty ?
Maria123 prywatnie jedziesz gdzie chcesz,kiedy chcesz i jak długo chcesz i gdzie ci się żywne podoba sugeruje zimowe wyjazdy są ponad dwa ,trzy razy tańsze niż w tzw sezonie jeśli chcesz zasugeruje coś tu lub na pw jak wolisz
Witaj milenista ja myślę że to forum jest po to żeby pisać na ogólnym..A nie na pw
Dużo ludzi jest zainteresowanych...
Ja tak spędzam i Lato i zimę...dzwonię..wpłacam małą zaliczkę i jadę...zabiegi sobie wybieram ...te co chcę pozdrawiam Gosia
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2016 12:17 przez malgorzatas, łącznie zmieniany 1 raz.