Krynica Zdrój - Nowe Łazienki Mineralne od 5 września 2016 r

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Krynica Zdrój - Nowe Łazienki Mineralne od 5 września 20

Post autor: Lewek »

Senta, wszystkie znaki na niebie wskazują, że przyjadę do Krynicy dzień wcześniej, czyli 4 września . Jeśli tak będzie to wieczorem już się spotkamy, jeśli oczywiście będziesz miała na to ochotę :roll: ;) Mam taką nadzieję, że pokój ....bez łazienki :( będzie mi służył tylko do spania . Ja jestem osobą bardzo aktywną,nie mam zamiaru spędzać wolnego czasu w pokoju, tym bardziej, jak już Was poznałam wirtualnie :D
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Lewku to Ty w potoku będziesz się myła :lol: :lol: Krynica bez łazienek :roll: przywieziemy wodę w butelce :lol: :lol:
senta28
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 maja 2014 16:36
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: senta28 »

Lewku ja już się ciebie nie mogę doczekać choć do mojego wyjazdu jeszcze trochę, 4 września zaczynamy.... :)
Awatar użytkownika
piave
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 sie 2016 22:37
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: piave »

Witaj Lewek!
Wybieram się od 4 września również do Nowych Łazienek Mineralnych, myślę że będzie ok. :D
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Piave witaj na forum :D
Też mam taką nadzieję, że będzie ok, tym bardziej, że kilka osób , zalogowanych tu na forum, wybiera się w tym samym terminie :D
Pozdrawiam i do zobaczenia w Krynicy :kwiat:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

eluunia pisze:Lewku to Ty w potoku będziesz się myła :lol: :lol: Krynica bez łazienek :roll: przywieziemy wodę w butelce :lol: :lol:
Elu, Ty się nie śmiej, ponoć w tych Nowych Łazienkach....łazienek ciężko i ze świecą znaleźć ;) :roll: :?
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 41 razy

Post autor: alka50+ »

Do Lewek...trafny, wesoły opis . Uśmiałam się ale tak radośnie :) :) Bez względu na wszystko co tam zastaniesz , nie daj Sobie popsuć pobytu. I tak trzeba do tego podejść. :serce: pozdrawiam.
Awatar użytkownika
piave
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 sie 2016 22:37
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: piave »

Byłam w Krynicy tydzień temu i oczywiście odwiedziłam Łazienki. Pokoje z łazienkami są dla kuracjuszy na leczeniu poszpitalnym z cukrzycą, A co dalej nie wiem. Wiem , że na parterze pokoje mają łazienki. Jednak jedno skrzydło na piętrze pamięta dawne czasy ;) i tam są wspólne łazienki. A obok sanatorium jest kościół, a jeżeli ktoś śmiga na łyżwach to Krynica ma duże czynne lodowisko i korty tenisowe. Dla łasuchów kawiarenki, dla tancerzy - też miejsca dosyć. :D .A poza tym piękne tereny spacerowe. Warto spędzić tam wrzesień. 8-)
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

alka50+ pisze:Do Lewek...trafny, wesoły opis . Uśmiałam się ale tak radośnie :) :) Bez względu na wszystko co tam zastaniesz , nie daj Sobie popsuć pobytu. I tak trzeba do tego podejść. :serce: pozdrawiam.
Alka wielkie dzięki :serce: Będzie mi tam dobrze,mało powiedziane MUSI :D Nawet brak łazienki w pokoju nie popsuje mi nastroju :lol: :lol: :lol:
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 41 razy

Post autor: alka50+ »

lewku...i będzie dobrze. Z takim podejściem do życia musi być tylko dobrze...uwielbiam Krynicę...zwłaszcza w zimie. :) pozdrawiam wszystkich tam się wybierających. :serce:
ODPOWIEDZ