Szczawno-Zdrój "Pionier" 26.08-16.09.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
agata-beata
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2014 13:27
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Re: Szczawno-Zdrój "Pionier" 26.08-16.09.2016

Post autor: agata-beata »

KITA53 pisze:Witaj, Agatko nie moge jeszcze nic przekazac na PW jestem za krotko aktywna tak podaje mi administrator. Dzisiaj spotkałam koleżanke która była w 2015 w Szczawnie w Domu Zdrojowym była zadowolona ,miała odremontowany pokój 4 osobowy ale były w 3 , zabiegi to jak kmuś przypadły to też ok ,okolica ładna jedzenie raz lepsze raz gorsze jak wszedzie,pochodzic z kijkami jest gdzie, potańczyc też i co więcej trzeba. Pozdrawiam :lol:
Witaj współtowarzyszko niedoli, skoro nie możesz na PW to spróbuj wysłać e-mail, też nie jestem zbytnio obeznana w tych procedurach. Ja wysłałam Ci pocztę e-mail - czy dostałaś? Jeśli nic nie otrzymałaś to niestety jedyna rada abyś zaczęła być bardziej aktywna. Pisz codziennie......... :lol: :lol: :lol: tematów jest sporo. Do koloru i wyboru wg uznania.
Twoja koleżanka miała trochę farta gdyż w Zdrojowym miała odremontowany pokój, my niestety na coś takiego nie możemy liczyć .... :cry: :cry: :cry:
Dla ciekawości moja znajoma 2 lata temu była w Pionierze i niestety pokoje aż się proszą o malowanie ale jest jak jest ........ :lol: już niedługo same zobaczymy i ocenimy. Po powrocie podzielimy się swoimi spostrzeżeniami tu na forum.
Ale ogólnie koleżanka z wyjazdu była zadowolona - albo tak powiedziała aby jeszcze bardziej mnie nie dołować. Ja byłam skłonna całkowicie zrezygnować z takiego przydziału ale właśnie to ona mnie namówiła abym pojechała.
Pozdrawiam wszystkich cieplutko i czekamy na dalsze osoby chętne na wyjazd do Szczawna - beata
Awatar użytkownika
++++++++++
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2016 11:26
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: ++++++++++ »

Agatko ja też się przypominam na forum i może ktoś się odezwie w co zaczynam wątpić. Dobrze, że chociaż na Twój termin koleżanko ktoś miły już się odezwał.Czekamy cierpliwie nadal.Pozdrawiam Ela :roll: :serce:
Awatar użytkownika
agata-beata
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam Elu, jak tak dalej pójdzie to do spotkania w Szczawnie będziemy tylko my dwie. Pozostałe osoby od jakiegoś czas nic nie piszą. Może zrezygnowały z takiego KURORTU? :lol: :lol: :lol:
Ja jutro raniutko też wyjeżdżam na kilka dni na malutki urlopik aby nabrać sił na sanatorium, więc Elu trzymaj kolejkę, pisz posty a może ktoś do nas jeszcze dołączy. Pozdrawiam ...... :kwiat: :serce:
Awatar użytkownika
++++++++++
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Pozdrawiam i życzę miłego pobytu :serce: Ela
Awatar użytkownika
++++++++++
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Koleżanko trzymam kolejkę.Może ktoś do nas dołączy? Agatko odpoczywaj i myśl pozytywnie.Pozdrawiam Cię serdecznie Ela
KITA53
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 25 lip 2016 11:18
Oddział NFZ: Lubuski

Post autor: KITA53 »

Witaj , Beatko ja właśnie wróciłam z 6 dniowego pobytu nad jezioreodm, pogoda była kiepska tylko 2 razy weszłam do wody , prawie codziennie padał deszcz a w piatek to od rana do wieczora, tylko że było ciepło więc jakoś wytrzymałyśmy z dwie babcie z dwiema wnuczkami. Ja nie zrezygnuje z sanatorium , nastawiam sie ,że będzie dobrze i tego się trzymam. Krystyna
KITA53
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 25 lip 2016 11:18
Oddział NFZ: Lubuski

Post autor: KITA53 »

Witaj .jakoś ucichło na forum , chyba trwa przerwa na łapanie promieni słonecznych przed wyjazdem do sanatorium. Mam nadzieje ,że w naszym turnusie będzie jeszcze ciepełko. Pozdrawiam Krystyna
Awatar użytkownika
++++++++++
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam i ja.Także odzywam się często i przypominam o wyjeździe. Mam już kontakt z Agatą Beatą , która nabiera sił przed wyjazdem.Pozdrawiam koleżanko i cierpliwie czekam nadal Ela :lol:
Awatar użytkownika
agata-beata
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

KITA53 pisze:Witaj , Beatko ja właśnie wróciłam z 6 dniowego pobytu nad jezioreodm, pogoda była kiepska tylko 2 razy weszłam do wody , prawie codziennie padał deszcz a w piatek to od rana do wieczora, tylko że było ciepło więc jakoś wytrzymałyśmy z dwie babcie z dwiema wnuczkami. Ja nie zrezygnuje z sanatorium , nastawiam sie ,że będzie dobrze i tego się trzymam. Krystyna
Witam wszystkich zaglądających tu na forum po krótkiej przerwie a szczególnie Ciebie Krysiu :kwiat: :kwiat: :kwiat: Także byłam na wyjeździe ale w górach aby zregenerować siły i jak to się potocznie mówi trochę odreagować (wyżyć się). Pogoda mi dopisała w 100%, było super.
Widzę, że tu na forum w naszym temacie niewiele się dzieje, nikt nowy do nas nie dołączył, a szkoda :!: :!: :!: :!: ;) ;) ;)
Dzwoniłam dziś do sanatorium o 1 nocleg wcześniej - niestety nie ma wolnego pokoju. Trzeba poszukać czegoś na mieście.
Krysiu pisałam do Ciebie kilka e-maili a także na PW wygląda na to, że w dalszym ciągu poczta do Ciebie nie dociera?
Podam Ci tel. 696 521 738 warto byłoby porozmawiać w kilku kwestiach przed wyjazdem.
Pozdrawiam - beata ;)
Awatar użytkownika
++++++++++
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam.Pracujesz czy już masz wolne? Jak przygotowania do wyjazdu? Odliczasz dni? Już coraz bliżej.Asiulek się nie kontaktuje.Może jak wróci da znać.p
Pozdrawiam Ela :kwiat:
ODPOWIEDZ