Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
...do Osoby ,która ukrywa sie nickiem "ptyś "
piszesz ,że od czasu powrotu wyprowadziles się do rodziców !
czyli jak ktos wczesniej stwierdzil to Dziecie poczete w łonie Twej ..Żony nie jest TWOJE
Bo sam napisałes ,ze ...
Czegos nie rozumię albo byl to jednorazowy post osoby ,która chce coś komus ..udowodnić lub.........
wg mnie zbyt duzo niescisłości w tym ..zwierzeniu poprostu nie wierze w to ..
tak moge sie mylic
Niewiele?Ja jestem romantykiem i podobają mi się te zakochania które tu opisują kuracjusze.Ale to nie zawsze tak bywa że jest miłość od pierwszego wejrzenia.