Ciechocinek Wojskowy 22 !

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: Ciechocinek Wojskowy 22 !

Post autor: forumowicz »

Jesteś niegrzeczna wnuczko Niebieskookiego, dlatego posiadając wiedzę nie podzielę się nią z Tobą.

Pomyślałam , że mimo wszystko jest mi przykro z tego powodu .
forumowicz

Raz jeszcze przeczytaj swój post.Nic w nim nie wniosłaś, prócz swojej krytyki i podania telefonów do sanatorium.Zdenerwowałaś :cry: dziadka, dyskusji z tobą zero.Nie rób ściemy :shock: , nie ten adres.Nie ze mną. :P
forumowicz

Niebieskooki, jak ci nie pasują w/w opinie, zadzwoń sobie do sanatorium i nie zawracaj głowy swoimi beznadziejnymi komentarzami! Tak trudno ci zadzwonić? Poza tym, jeżeli jest wątek na temat jakiegoś sanatorium i warunków jakie w nim są, to po co zakładać więcej wątków na podobny temat? Ciebie nie interesują szczegóły jak np. zabiegi, posiłki, czy kawiarnia, ale innych tak.A tak w ogóle, to chyba nie ty zakładałeś ten wątek? Umieściłeś swoje pytanie pomiędzy innymi odpowiedziami! Nikt nie ma obowiązku na nie odpowiadać!
forumowicz

Ja " sobie " nie mogę zadzwonić bo słabo widzę. Tak jak każdy internauta mam prawo na tym forum zapytać się i nikt mi nie będzie zwracał uwagę w prostacki sposób i obrażał moją godność i moje lata życia. Na" zawroty głowy" to proszę zwrócić się do pana dotorka od głowy , on na pewno dobrze zbada przyczyny zawrotów głowy i na pewno zaproponuje pastylkę " Życzliwość ". Wnuczka napisała , w sobotę odlatuję za wielka wodę bo byłam zaproszona na uroczystość pierwszej Komunii Świętej w rodzince.Więcej życzliwości , bo wszędzie anty.... Co się zrobiło z tym narodem .Bądźcie zdrowi i szczęśliwi !
ODPOWIEDZ