Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ciekawe jest to co piszesz młody.... około 40 lat na wyjazdach z ZUS to największy odsetek osób... Chyba że byłeś z NFZ-u to się zgodzę, że byłeś "dzieckiem"..
Sloneczko pisze: 25 wrz 2017 09:13
Dziecko
Młodysds nie obrażając nikogo .... tyś już nie taki młody
Drogie Ty SŁONECZKO
Mój pierwszy raz był w ..1988 roku i od prawie 30 lat JESTEM jednym z NAJMŁODSZYCH
i tak co turnus.........................
A byłem tyle razy ,ze własnie po pobycie sanatoryjnym wylądowałem w CSSK w Zabrzu
Tak z dnia na dzień
Chociaż tutaj Trzymam wiek
Nie był to półroczny PRZEGLAD...przed ..gwarancyjny z wnioskiem na leczenie ..sanatoryjne sory szpitalne
W Sląskim Centrum Chorób Serca chyba im Z Religi
Młody jaki ja młody to tylko chęć życia i dokuczania ..INNYM
Wszak Dziadkiem jestem kilka Lat i jak zobaczył Mnie mały Franek to o mało nie zniszczył mi okularów . oczywiscie Janka nurtowało tylko pytanie czy Masz dla mnie ..cos słodkiego
mlodysds pisze: 24 wrz 2017 22:58
Ciekawe wypowiedzi
Majac 40 lat bylem 1 raz w Sanatorium
Traktowano mnie jak "dziecko " ze zdziwieniem co taki mlodziak tu robi ?
Ja miałam 36 lat,jak pierwszy raz pojechałam z NFZ,też byłam DZIECKIEM.Teraz mam 43 i dalej jestem dzieckiem.