Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
to nie zupełnie tak , Jarko był niezadowolony tylko z jedzonka które było mało smaczne , myśłę żę można było się najeść , ( napchać) . Po przyjeżdzie do domu spadłem 2 kg jem normalnie. I z zabiegow które były do dupy. cała reszta oki. No co mam napisać że było wspaniale , jak nie było .
A ja bym sie cieszyła gdyby po przyjeździe było dwa kilogramy mnie ...ale tak nie był... jedzenie mi smakowało pierogi ruskie do dzisiaj wspominam Pycha
Gaba ja ogólnie kartofli nie tolaruję , i to nie ja tylko mój organizm. A tam były kartofle na kartofle. bo najtańsze . I wszyscy sobie chwalą borowinkę , siarkę , a co ja mam chwalić ? ćwiczenia w basenie ?????