Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Hej,byłam w Solince parę dni temu.Niestety musiałam zakończyć turnus zanim go rozpoczelam
Opiszę moje wrażenia.Pokoj , który otrzymałam był jednym z sześciu które mają być remontowane.Meble już nowsze , łazienka stara ale czysta.Ogolne wrażenia dość dobre.Co do obsługi to jedynie Panie w recepcji malo przyjemne a tak cały personel bardzo ale to bardzo życzliwy.Z moich rozmów na miejscu yynika że lepiej być tam dzień wczesniej bo wtedy jest wybór pokoji.
Witaj lubelanka...Zakochałam się w Polańczyku i stąd moje milczenie!!. Bylo super pod każdym względem. Nawet troszkę deszczu nie przeszkadzało żeby pobyt byl atrakcyjny. Moze zaczne od NAJWAŻNIEJSZEGO. Z zabiegow jestem bardzo zadowolona. Sympatyczne dziewczyny i masażyści również. Wszystkie zabiegi są przed obiadem a nawet i do 11 godziny. Czyli resztę dnia spedzasz wg uznania. Pokoje czyste schludne. Nie wszedzie sa lodowki ale nie byla wlasciwie potrzebna. % mozna schlodzic w zimnej wodzie. Jedzenia dla mnie starczalo i jeszcze zostało często. Jest okazja na zrzucenie kg i nie dojadac. No chyba ze jakiegos pstrąga lub inne zachcianki. Codzienne pląsy dobrze rzeźbią figurę! Dlatego polecam kawiarenke na dole lub Atrium i inne sanatoria warto zwiedzic. Obok w Skalnym można skorzystac z sauny jacuzzi i polecam na rozrywke kręgle. No i oczywiście spacery zwiedzanie Polańczyka i okolic, to obowiązkowe zadanie. Ale najważniejsze to trafić na super towarzystwo !!!! i wszystkie inne mankamenty nie mają znaczenia. Tak było ze mną. Z czystym sumieniem polecam wyjazd i troszkę zazdroszczę terminu. Ja z pewnością tam wrócę. Planuje wyjazd prywatnie. To tyle w telegraficznym skrócie. Życzę wiele radości i uśmiechu. Pozdrawiam słonecznie.
Witaj Dorka dziękuję za opis i wrażenia ze swojego pobytu w Solince.NApisz proszę jak z Twojej perspektywy wygląda przydział pokoi czy sa wcześniej przydzielane ,kiedy przyjechac dzień wcześniej rano czy w południe.Pozdrawiam
Witam Leku! Ja bylam ok godziny 15 dzien wczesniej. Jest korzystniej zarowno pod względem pokoju jak i wizyty u lekarza. Nie ma kolejki pod gabinetem i ogolnie jest swobodniej. Jest dodatkowa oplata chyba ok 70 zl. To jest tylko moja sugestia. Pozdrawiam i zycze wspanialego pobytu a zapewne taki bedzie.
Dziękuję za podpowiedz dopytam czy jesli byłaś wcześniej miałaś możliwość wybrania pokoju ikiedy miałaś wizytę u lekarza ze nie bylo kolejki.Wybacz ze tak dopytuje ale w moim terminie w tym samym dniu rozpoczyna turnus nfz i zus pozdrawiam serdecznie.
Leku, chętnie odpowiem. Zdecydowanie łatwiej jest dostac pokoj. Dla mnie Panie z recepcji byly baaardzo mile. A lekarka przyjela mnie w dzien przyjazdu. Pozdrawiam bardzo miło i serdecznie ☺
Leku 60 o ile wiem to w Solince nie ma turnusu z ZUS, ponieważ Solinka nie podpisuje kontraktów z tą instytucją. Jest tylko turnus z NFZ i kilkunastu kuracjuszy komercyjnych z turnusu rechabilitayjnego. Najlepiej wyjedż dzień wcześniej lub bądż o godz. 7.00 w dniu rozpoczęcia turnusu. Pozdrawiam
Witam Dorka bardzo dziękuję za informacje.Jeśli będę miał jeszcze pytania to napisze
na priw oczywiście jeśli mogę ,Pozdrawiam serdecznie i dziękuję.Zbigniew masz rację jest tylko nfz i turnusy rehabilitacyjne dlatego też dopytuje o pokoje i nie chodzi mi o 1
myslalem o 3 ,Dziękuję i Pozdrawiam.
Leku możesz oczywiście napisać na priv. Jeśli COŚ z moich porad wykorzystasz to bedzie mi miło Ok 7 rano jest najwięcej kuracjuszy. Przyjeżdżają autobusy wówczas. Ale na wszystko jest duzo czasu i zdążysz ze wszystkim. Przyjazd dzień wcześniej to taki, nazwę to komfort. Ja tak to odbieram.