Kujawiak Inowrocław od 27 stycznia 2018r z ZUS
-
bozenek123
- Kuracjusz

- Na forum od: 09 wrz 2012 13:58
Re: Kujawiak Inowrocław od 27 stycznia 2018r z ZUS
Witajcie dziewczyny
Jadę z Wami również do Kujawiaka w tym samym terminie. Leczę narząd ruchu, a więc będziemy w tym samym budynku. O posiłkach słyszałam, że są na dwie zmiany. Ja mimo, że nie jestem rannym ptaszkiem wolałabym jeść w pierwszej turze. Zimą dni są krótkie więc wieczory powinnyśmy wydłużyć.
Miną trzy miesiące i nawet się nie obejrzymy jak przyjdzie pora pakować walizki. Małgosiu, Ty jako znająca ten obiekt musisz nas poinformować o zasadach panujących w tym budynku.

- Małgosia69
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 cze 2011 22:49
- Oddział NFZ: Łódzki
Bozenek123 witaj na pokładzie wycieczkowca zmierzającego do styczniowego Inowrocławia.
Widzę,że masz podobne zdanie do mojego. Ja również chcę mieć jak najdłuższe wolne wieczory, uwielbiam parkietoterapię i zawsze chętnie z niej korzystam.
Mówisz i masz. Chętnie odpowiem Ci na wszelakie pytania dotyczące tego sanatorium. Pytaj więc o co chcesz.
Jeśli mogę wiedzieć z jakich okolic jesteś??? I czy z Ciebie też taka młoda laska jak Dartieen, czy raczej taka pani w średnim wieku jak ja ?
Pozdrawiam.
Mówisz i masz. Chętnie odpowiem Ci na wszelakie pytania dotyczące tego sanatorium. Pytaj więc o co chcesz.
Jeśli mogę wiedzieć z jakich okolic jesteś??? I czy z Ciebie też taka młoda laska jak Dartieen, czy raczej taka pani w średnim wieku jak ja ?
- Małgosia69
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 cze 2011 22:49
- Oddział NFZ: Łódzki
Hej,jej Bożenko czekam.i czekam na pytania
Pytań brak ale ja odpowiem i tak.
Jedynego możemy być pewne w Kujawiaki, wieczornych odwiedzin pani pielęgniarki. Czy to dzień powszedni czy niedziela odwiedziny muszą być. Na inne pytania czekam dalej.
![😉]()