Kilka lat temu jak zaczełam się leczyć moje dzieci były małe , było mi ciężko je zostawić , dziś wiem ze nie zrobiłam im krzywdy że je zostawiam, a wiem ze te moje pobyty w szpitalu czy w sanatorium nauczyły je większej samodzielności , na pewno miałam lżej bo zostały z mężem - babcia i ciotki też pomagały czego i tobie z całego serduszka życzę Bunia.
Rejestracja NFZ numerki
- Bunia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 gru 2011 20:19
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 20
- Podziękowano: 2 razy
Re: Rejestracja NFZ numerki
Kilka lat temu jak zaczełam się leczyć moje dzieci były małe , było mi ciężko je zostawić , dziś wiem ze nie zrobiłam im krzywdy że je zostawiam, a wiem ze te moje pobyty w szpitalu czy w sanatorium nauczyły je większej samodzielności , na pewno miałam lżej bo zostały z mężem - babcia i ciotki też pomagały czego i tobie z całego serduszka życzę Bunia.
-
pogodynka
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 14 lut 2012 18:03
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 1
Co do terminu wyjazdu - oni nie moga nic powiedziec kiedy ani gdzie dokladnie. Każa czekac . Ale zdaje się , że zrobie tak jak napidsałam wczoraj . Zaczekam az na stronce pojawią się jakies konkretne dane . No i jesli terminy sie pokryją to pojadę i "zwrócę" to co mi przyznali - usprawiedliwaiając sie wyajzdem ZUS-owskim . W chwili obecnej ma numerek 72. Ale z tego co wyczytałam z Waszych postów - to najczesciej osoby dostające skierowania wiedza ok 2 miesiecy wczesniej kiedy jadą... więc liczę , ze i mnie poinforują z duzym wyprzedzeniem . Hm... najwyzej udam głupią , jak mnie skrzyczą , ze nie poinformowałam o tym wyjeżdzie z ZUS. Na dokumentach pisze ze mam ich informowac o zmienia miejsca zamieszkania i piobytach w szpitalach . A sanatorium to nie szpital , prawda ?
hehehe , nie ma co panikowac . Potem sie będę martwiła
Miłego dnia
Zakład lecznictwa uzdrowiskowego: SZPITAL UZDROWISKOWY NR 3 "MŁYNARZ"
Adres: SZCZAWNO-ZDRÓJ, WOJSKA POLSKIEGO 3
Telefon: 074-84-93-251
Termin leczenia: 2012-04-16 - 2012-05-07 (liczba dni: 21)
No i wszegulności warto było przesunąć turnus. Z Świąt Wielkanocnych na po świętach.
Życze miłego wieczorku-pozdrawiam :
-
pogodynka
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 14 lut 2012 18:03
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 1
no to szykuje sie przeglad szafy i pakowanie walizek
a ja.... wczoraj numer 72 , a dzis .... 76 (!!!). hmm...
A ciuszki nie ma co przeglądać biore praktyczne i wygodne dwi kreacje na niedziele.A z wyjazdu bardzo się już ciesze tylko mój mąż nie zabardzo ale to jest tak zawsze.
-
ewa831
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2011 20:51
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 3