Coś czuję że lista kierunków zapełni się bardzo szybko
kobiety -polowanie na facetów
-
forumowicz
Re: kobiety -polowanie na facetów
Coś czuję że lista kierunków zapełni się bardzo szybko
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
I stary bajerant.darek pisze: 31 gru 2018 17:03 Kolega Many zapodał temat Kobiety -polowanie na facetów
........Stary Koń ze mnie stary Geriatryk ..........
- Maryann
- Super Kuracjusz

Haha... coś w tym było...darek pisze: 31 gru 2018 17:03 Kolega Many zapodał temat Kobiety -polowanie na facetów
Oczywiście są to skrajne przypadki może na to ma wpływ Kołobrzegu bo w Polanicy też Poznałem pewną Panią i wprawdzie pod rękę nie chodziłem ale za to po wyjeździe WSZYSCY bali się podchodzić ( Bo była na tańcach z tami ..wielkoludem )a dodatkowo Chroniła Ją Kobieta w Czerniza co Ją ..Przepraszam
![]()
- Maryann
- Super Kuracjusz

- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
No NIE prawie dziecko do brzucha mi włożyMaryann pisze: 31 gru 2018 17:52I stary bajerant.darek pisze: 31 gru 2018 17:03 Kolega Many zapodał temat Kobiety -polowanie na facetów
........Stary Koń ze mnie stary Geriatryk ..........
![]()
..
![]()
Jak ja Cię tu potrząsnę zaraz... Niniejszym pragnę poinformować czytającycch, że taki nasz kolega stary jak ja baletnica... też wymyślił...
![]()
![]()
Pragnę OFICJALNIE poinformować ,że w Polanicy 2-3 razy próbowałem wejść do tej Tańcbudy szumnie zwanej Restauracją z dancingiem ,ale mimo swego wieku WOLAŁEM juz poczekać do Ostatniego Dnia i.... niż być po zżeranym nie tylko Wzrokiem .
Pisze tutaj Koleżanka Maryanna ,że Ona Nie Baletnica dobre wywijała tak że 2 x o czym nawet nie wiedziała Miałem zatrzymanie ..Pracy Serca -mam tego cholernego Defyblilatora nie Mylić z Wibratorem
Tak nawet co i Ona Potwierdzi podczas udawania Tańca chyba cała podeptana byłem na Cenzurowanym przez Dwie Panie chyba w wieku Mojej Mamy Prawda Koleżanko zresztą i Kawalerka jakaś taka osmielona ,ale te 193 cm i 130 kg Robiło na potencjalnych Kawalerach Strach,że do Jej końca wszyscy wypatrywali kiedy mogę się Pojawić ..Ja nie wiem Co Ona potencjalnym Mówiła choć z Drugiej Strony Miała Lajcik Wielu się obawiało
a po za tym Szczęśliwego Nowego Roku
- darek
- Przyjaciel forum

Nie po imprezie tzn po tańcach zostało kilka Osób zaproszonych na Cichą kontynuację urodzin ..minęła 23 dochodziła 24 i dodatkowo tak deszcz się rozpadał że była alternatywa ( chodziło o przemieszczenie do oddalonego o ponad 500 osrodka właściwego dla mnie) dodatkowo mógł być Problem z wyjściem u mnie lajcik bo obiekt prócz kuracjuszy ma i komercyjnych może by się udało.Duszyczka pisze: 31 gru 2018 17:26 Oj...to wręcz wyrafinowane i bezpruderyjne.Ta szczoteczka tylko stanowiła symbol bardzo przyziemny.
Może jednak szczoteczkę trzeba było rozpakować przed użyciem?
![]()
![]()
I wypadło że Pójdę na korytarz ,ale ktoś lub .. się zlitowały łóżka zsunęły i o 7,30 wyszedłem przez nikogo nie zaczepiany do swojego ośrodka z Nowa Szczoteczka ( bo szczotkuję wieczorem i rano
- darek
- Przyjaciel forum

Mama od małego pilnował czy CZYSTY jestem
a na marginesie mam Serdecznego Przyjaciela Lekarza Stomatologa ,któremu obiecałem i to JEST Prawdziwa PRZYJAŹŃ nie dac zarobić na remoncie tych ostatnich 16 zębów
On Sam w ciągu miesiąca usunął Mi 16 zębów później wyleczył resztę a teraz Brakuje mi ich