MOJA MIŁOŚĆ -JAKA POWINNA BYĆ?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: MOJA MIŁOŚĆ -JAKA POWINNA BYĆ?

Post autor: darek »

..........gdy poznałem "Ją !" wydawawała się bardzo niedostępna Była prawdopodobnie Najbardziej zadbana kobieta na tym dansingu pomimo tak wzrostu ,budowy ciała jak i wieku ..byłem troszkę onieśmielony i TAK spasowałem wydawało Mi się ,że poprostu niemam .."szans" widziałem jak pięknie tańczyła z wieloma Partnerami ,ale jednocześnie widziałem ,że zerka w Moja stronę .Cóż pierwszy wieczór i nawet nie podjołem rękawicy .Kolejny wieczór znowu pojawia się Tak Ona diametralnie obniżała średnia wieku tak w Sanatorium jak i na parkiecie choć . była w podobnym wieku inna Panii.Cóz postanowiłem spróbować swych ..sil i wbrew obawą nie zostałem odrzucony tego wieczoru kilkakrotnie poprosiłem i nie zostałem ..odrzucony.Chyba jako jedyna wyznała ,że jest w związku i Bardzo szanuje swego Partnera nie ukrywam,że poczyniłem podobne wyznanie !
Cóz wieczorne zabawy przerodziły się we wspolne spacery ,konwersacje spotkania i odkrywaniu Kurortu .
Te 2 tygodnie znajomosci mineły jak zbicza trzasnoł .
czy były rozmowy n/t dopełnienia Zwiazku poprzez s...Tak ,ale oboje Bylismy konsekfentni i uzalismy Oboje ,że Zdobywanie Jest Najpiękniejsze niz dopełnienie zwiazku sanatoryjnego ,który zakończyłby Nasza znajmosc
Jak wszystko piekne nic nie moze trwać wiecznie jako pierwszy kurort opusciłem Ja -Ona pozostała od czasu roztania co kilka minut wysyłamy Sobie smsy co jakis czas dzwonimy rozmawiamy .
Ona dzis wraca z turnusu i wiem ,że wychodowalismy cos z czym obojgu będzie przez pewien czas bardzo ..CIĘZKO -
czy to BYŁA MIŁOŚĆ ?? chyba nie byly to spotkania z Głowa ,każde z Nas ma Swoja rodzinę ,ale jednoczesnie każdemu z Nas należało się takie ZAUROCZENIE.
i Oboje jestesmy zgodni ,że odległosc pozytywnie wpłynie na nasz dotychczasowy zwiazek poprostu pozstaniem Dobrymi Znajomymi na pewnych portalach czy warto było ????? TAK

Dziekuje Ci za te 2 tygodnie

( oboje przed wyjazdem znaliśmy Portal Nasze Sanatorium!)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Piękne :) ale jakże trudne :roll: :)
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

chciałabym żeby ktoś napisał tak o mnie :oops:
anusiaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2012 20:52
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Post autor: anusiaa »

Miłość: to takie małe słowo i tak wiele znaczy.Jednym daje radość innym dar rozpaczy.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nie drogie Panie -Każda z Was kiedys natrafi na swego ..Księcia moze nie z bajki ale takiego realnego kwestia czasu czy kolejnego pobytu w sanatorium !!
Miejscem akcji byl Kołobrzeg na przełomie maj /czerwiec tego roku czyli jeszcze tym żyje !!!!!!!!!
Ale oboje wiedzielismy ,ze poprostu nie mozna się posunąc zbyt Daleko czy mozna było przekroczyc "granicę " tak.
Ale jak wczesnie napisalem poprzez Zdobywanie Odkrywałem Naprawdę ..Księzniczke gdzie brakowało tylko ziarnka grochu Zreszta dla Niej czułem i wiedziałem o tym byłem równie kims .
Tak wiele osob zazdrosciło mi Znajomosci
a teraz pozostał TYLKO Bol Bo oba serca zostaly troszkę poruszone pojawiły sie małe rany
Ale jak wczesniej napisałem czas zapewne podleczy rany.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

No to ten "skrzydlaty" trafił Cię w serducho... ;) . Pora zaczac pisać wiersze.
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

mix wierszy nie pisze się na zawołanie ale masz rację zakochani mogą więcej ;)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam Darek, jesteś wielkim szczęsciarzem, kozakiem bardzo odważnym, albo bajkopisaezem na potrzeby romantycznych pań, dla mnie jako mena te dwie pierwsze byłyby najbardziej dla Ciebie chwalebne, ale jeżeli piszesz to dla romantycznych pań , to jesteś - bajkopisarzem, bez obrazy, pozdrawiam ;) ;) ;)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Drogi Panie Andrzeju ...
Każdy z Nas jest poniekad Romantykiem ,w chwili obecnej troszkę żałuję ,ze podzieliłem sie swymi przeżyciami opisałem zdarzenie -nie opisywałem FAKTÓW !!!,ale musiałem to wyzucic z Siebie jak również podzielic sie swymi spostrzezeniami ,że niestety Mozna Godnie ( bez urazy ) spedzic czas w sanatorium nie rozbijając Swych zwiazkow !!!
Jak napisał "Max" moze i ten Aniołem strzelił Strzałe ale nie doprowadzalismy aby ona przebiła a jedynie troszkę ZRANIŁA.
Jezeli Pan uważa i traktuje Mój wpis w innych kategoriach przepraszam ,że ..uraziłem
pozdrawiam
axxx
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 maja 2012 20:39

Post autor: axxx »

Odezwij sie do mnie darek na e mail [email].pl
Zablokowany