MOJA MIŁOŚĆ -JAKA POWINNA BYĆ?
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: MOJA MIŁOŚĆ -JAKA POWINNA BYĆ?
Cóz wieczorne zabawy przerodziły się we wspolne spacery ,konwersacje spotkania i odkrywaniu Kurortu .
Te 2 tygodnie znajomosci mineły jak zbicza trzasnoł .
czy były rozmowy n/t dopełnienia Zwiazku poprzez s...Tak ,ale oboje Bylismy konsekfentni i uzalismy Oboje ,że Zdobywanie Jest Najpiękniejsze niz dopełnienie zwiazku sanatoryjnego ,który zakończyłby Nasza znajmosc
Jak wszystko piekne nic nie moze trwać wiecznie jako pierwszy kurort opusciłem Ja -Ona pozostała od czasu roztania co kilka minut wysyłamy Sobie smsy co jakis czas dzwonimy rozmawiamy .
Ona dzis wraca z turnusu i wiem ,że wychodowalismy cos z czym obojgu będzie przez pewien czas bardzo ..CIĘZKO -
czy to BYŁA MIŁOŚĆ ?? chyba nie byly to spotkania z Głowa ,każde z Nas ma Swoja rodzinę ,ale jednoczesnie każdemu z Nas należało się takie ZAUROCZENIE.
i Oboje jestesmy zgodni ,że odległosc pozytywnie wpłynie na nasz dotychczasowy zwiazek poprostu pozstaniem Dobrymi Znajomymi na pewnych portalach czy warto było ????? TAK
Dziekuje Ci za te 2 tygodnie
( oboje przed wyjazdem znaliśmy Portal Nasze Sanatorium!)
-
anusiaa
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 sty 2012 20:52
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękowano: 1 raz
- darek
- Przyjaciel forum

Miejscem akcji byl Kołobrzeg na przełomie maj /czerwiec tego roku czyli jeszcze tym żyje !!!!!!!!!
Ale oboje wiedzielismy ,ze poprostu nie mozna się posunąc zbyt Daleko czy mozna było przekroczyc "granicę " tak.
Ale jak wczesnie napisalem poprzez Zdobywanie Odkrywałem Naprawdę ..Księzniczke gdzie brakowało tylko ziarnka grochu Zreszta dla Niej czułem i wiedziałem o tym byłem równie kims .
Tak wiele osob zazdrosciło mi Znajomosci
a teraz pozostał TYLKO Bol Bo oba serca zostaly troszkę poruszone pojawiły sie małe rany
Ale jak wczesniej napisałem czas zapewne podleczy rany.
-
forumowicz
-
marika
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 gru 2011 18:13
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 7
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- darek
- Przyjaciel forum

Każdy z Nas jest poniekad Romantykiem ,w chwili obecnej troszkę żałuję ,ze podzieliłem sie swymi przeżyciami opisałem zdarzenie -nie opisywałem FAKTÓW !!!,ale musiałem to wyzucic z Siebie jak również podzielic sie swymi spostrzezeniami ,że niestety Mozna Godnie ( bez urazy ) spedzic czas w sanatorium nie rozbijając Swych zwiazkow !!!
Jak napisał "Max" moze i ten Aniołem strzelił Strzałe ale nie doprowadzalismy aby ona przebiła a jedynie troszkę ZRANIŁA.
Jezeli Pan uważa i traktuje Mój wpis w innych kategoriach przepraszam ,że ..uraziłem
pozdrawiam