OPŁATA za TV
Re: OPŁATA za TV
-
forumowicz
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
I chyba własnie wtym miejscu Zróbmy Ranking
KTO
Ile
chce wyciagnąc za wypozyczenie odbiornika RTV i zastanowmy sie jakiego i z iloma programami?
ok
ja w sanatorium bedę w czerwcu i na WEJSCIU biorę Tv -aby móc go ogladac o 18,00 i 21,00
..codziennie w czasie Relacji z Euro
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
W kontekście mojego wpisu z marca ..2012 pisząc "BIORĘ miałem na myśli wykupuję od Administratora TV.
Jako osoba ,która nadal stara czynnie uprawiać jakikolwiek ruch lubię podczas pobytów sanatoryjnych mieć wlączony TV na kanały sportowe zresztą jak Ci zapewne wiadomo dla takich maniaków sportu MKOL zmienił lata igrzysk na co dwa lata , ciągle mamy wszelkiego rodzaju MISTRZOSTWA na których występują z coraz lepszymi wynikami nasi Sportowcy.
A tak juz na marginesie PRAGNĘ Cie poinformować ,że nawet podczas ostatniego zabiegu czy to w Belwederskiej czy Słowackim na tablecie kątem oka nie tylko Panowie ,ale i Panie Obserwowały Mistrzostwa w piłce kopanej.
Pozdrawiam
-
forumowicz
-
forumowicz
jak ja byłem w amer-polu też trzeba było płacić za telewizor. Z tym że telewizor stał w pokoju, a po zapłaceniu przychodził pan i wkładał kabel antenowy który leżał luzem na podłodze do gniazdka w ścianiemaria123 pisze:Ostatnio byłam w Polańczyku w ARMER-POL. cena za wypożyczenie telewizora w jednoosbowym 70 zł, dwuosobowym pokoju 35 zł. Wydaje mi się, że troszkę za dużo.
dodawany był również pilot po zapłaceniu