Horyniec - Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ona50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 lut 2012 22:00

Re: Horyniec - Zdrój

Post autor: ona50 »

Oj z tymi paniami to różnie bywa, już się nastawiłam na ten termin i w pracy mi pasuje akurat po sprawozdaniach...
tylko pojeżdżę sobie trochę ale pocieszam się tym ,że pojadę do Lwowa ... chociaż znając moje szczęście.. :( jak byłam dwa lata temu w maju w Krynicy Górskiej zapisałam się na wycieczkę - przełom dunajcem -ale niestety były ulewy, powódź i miałyśmy problem z powrotem do domu .
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Planując wycieczkę do Lwowa nie zapomnij o.... paszporcie :).
ona50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

właśnie odbieram 11.04 w pore sobie przypomniałam.. ;)
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 11:15

Post autor: Gosia43 »

ona50 pisze:Myślisz Gosiu , że z uwagi na wesele zmienią mi termin?
Ona50 ;) Powiec że masz córki wesele może wtedy przesuną. Tak zrobiła moja znajoma bo jej córka wychodziła zamąż i przesuneli o miesiąc.Zawsze warto prubować a jak nie to porostu pojedziesz na ten co już Ci przyznali. :D pozdrawiam
ona50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Coraz bliżej wyjazdu a ja ciągle jadę sama.. zawsze weselej byłoby jechać autobusem w większej grupie...
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj Ona50 tekstem pisanym na "zdrojowym" komputerze :).
Mam do niego z 2000m. Teraz w Horyńcu opady śniegu w asyście piorunów.
Z rozmów niektórych kuracjuszy wiem, że przed wyjazdem czytali wpisy na tym forum,
ale nie ujawniali się swoimi wyjazdowymi planami :).
Korzystam z dostępu gościnnie. Następnym razem napiszę o Jaworze. Popytam o opinię gdy trochę ten turnus pomieszka.
Pozdrawiam.
ona50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dzięki za informacje. Mam nadzieję, że jak ja przyjadę to już śniegu nie będzie. Nie planuję zabierać ze sobą zimowej kurtki.
Popytaj się o Modrzew bo tam mnie zakwaterowali. Miłego wypoczynku i jak najwięcej słoneczka. Danka.
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Cześć ONA50.
Mieszkałem w Modrzewiu 6 lat temu. Jeśli nie masz kłopotów z przemieszczaniem się to na okres ciepłych dni bardzo dobre miejsce hotelowe. Jest to obiekt podobny do jednopiętrowych budynków rodzinnych.
Nie zwiedzałem innych pokoi. Duży pokój w którym spałem był na piętrze, z kominkiem, balkonem od strony południowej. Trzyosobowy typu studio - do wspólnej łazienki jeszcze gość z jedynki.
W tym budynku były jeszcze dwójki. Nie wiem jaki pokój zarezerwowałaś ? Od tego zależy wysokość dopłaty. Troszeczkę taniej niż w "Zdrojowym", gdzie będziesz miała jedzonko i zabiegi.
Pozdrawiam.
ona50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj. Mam nadzieję, że poprawi się trochę pogoda u Ciebie. Ja będe mieszkała w pokoju 3 osobowym w studiu czyli jeszcze jeden pokój 1-osobowy , hehhe 4 kobiety do jednej łazienki. Ja już na pewno nigdy nie zdążę na śniadanie ... oby tylko snieg stopniał do mojego przyjazdu. Mógłbys się wypytać czy w pokojach w Modrzewiu są czajniki bo nie wiem czy swój targać.Pozdrawiam i miłego wypoczynku...dla ciebie i reszty towarzystwa
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ona50 dzięki Twoim życzeniom śniegu już dawno nie widać, a dzisiaj +14. Wystawiono już ławeczki i niektórzy wystawiali buźki do słońca.
U mnie 1/2 pobytu. Jutro albo w piątek popytam obecnych mieszkańców "Modrzewia.
Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ