ZUS Osieczek 2 czerwiec

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
jeni42
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2013 10:43
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Re: ZUS Osieczek 2 czerwiec

Post autor: jeni42 »

O, to jest Was już kilka osób ze Śląska. Fajnie, będzie silna grupa wsparcia 😉 trzymaj się cieplutko i do zobaczenia :)
mika64
Na forum od: 13 mar 2019 15:17
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: mika64 »

Witam przemiłe Rudzianki :serce: i wszystkich którzy jadą 2 czerwca do Osieczka. Myślę że jak pogoda dopisze to i spacery parę km do sklepu nie będą takie straszne 😛😁 Damy radę!
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia
Bożena z Bytomia
Awatar użytkownika
jeni42
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witamy Bożenko w naszej "osieczkowej" drużynie :* Ogarniemy wszystko, oby tylko pogoda dopisala :) Pozdrawiam cieplutko ze wschodniej Polski. Jasia
mika64
Na forum od: 13 mar 2019 15:17
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: mika64 »

Cześć Jasiu, bardzo Ci dziękuję za wiadomość :serce: , dopiero dzisiaj ją przeczytałam a jakoś nie mam możliwości żeby Ci odpisać również w prywatnej korespondencji ☹️ to odpisuję tutaj. 😊 Zrobiłam dzisiaj rano test i czekam na wynik no i potem zacznie się odliczanie do wyjazdu😀😀 Już nie mogę się doczekać, jeszcze raz bardzo dziękuję 😘😘😘
Pozdrawiam serdecznie
Bożena
Awatar użytkownika
jeni42
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Bożenko, też dzisiaj zrobiłyśmy testy z Irenką, wynik negatywny (sprawdzilam na pacjent.gov ) także do zobaczenia 😘
tomagioo
Na forum od: 12 maja 2022 08:14
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: tomagioo »

Witam
Czy ktoś jedzie na turnus 2-06-2022 ZUS Osieczek z Poznania samochodem bardzo chętnie bym się zabrał mój numer tel. 507-174-431
tomagioo
Na forum od: 12 maja 2022 08:14
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: tomagioo »

Witam
Czy ktoś jedzie na turnus 2-06-2022 ZUS Osieczek z Poznania samochodem bardzo chętnie bym się zabrał mój numer tel. 507-174-431
ODPOWIEDZ