Ktokolwiek Widział Max-a

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Ktokolwiek Widział Max-a

Post autor: forumowicz »

Ciekawe,póki co mnie biorą kobitki za miejscowego,ale cóż skoro z facetów prawie wszyscy miejscowi,a z kimś trzeba gadać czy siedzieć przy stoliku.Przed laty pewnej dziewczynie zeszło 10 dni,zanim doszła do tego,że nie jestem miejscowy,ale już było za późno, podziękowałem jej.Czy.miejscowy to inna rasa? ,no właśnie miłe panie,dlaczego nie lubicie poznawać czy bawić się z miejscowymi?
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 88 razy

Post autor: darek »

MAX

Może nie mnie oceniać .
No ale "Tzw Tubylec -Jest może łatwiejszą zdobyczą ,zauważ był nawet kiedyś taki temat na portalu odnośnie "miejscowych"
Zauważ a zapewne może potwierdza to również Panie.

Chłopak z turnusu ma te 20 dni na zabawę tu poflirtuje tu zagada tu po kokietuje - żyje pełnią Życia sanatoryjnego .
Tu postawi tutaj za rączkę złapie i mu się wydaje że Jest Boskim Apollo .

Może zwracam na to zbytnio uwagę , może i Żal mi nieraz tych Pań OKRADANYCH w perfidny sposób pomijam juz drinki czy inne napitki.

Kilka lat temu udowodniłem takiej Pani że chwilkę temu straciła Pierścionek z ręki , chłopak wykorzystał pot zmęczenie i wyszedł z ładnymi kilkoma gramami złota.
Zauważył to Mój kolega od Piwka z baru - oddał bo złapał delikwenta.

Ile Pań nie przyzna się swojemu Partnerowi że okradziono jej pierścionek czy obrączkę ?

Ile Pań Temu Jedynemu leci czy umawia się i idzie Kupić Koszulę czy pożyczyć 50 no 100 złotych

W Kołobrzegu jest czy była sławna Bryza - gdzie Panie Kupowały a Panowie oddawali te same koszule - słyszałem o Panu ,który jedną Koszulę dostał i kupił z 10 razy w ciągu miesiaca

Max

odnośnie pierścionków sam kiedyś udowodniłem Jednej z Naszych Koleżanek i podczas Tańca zdjąłem jej 2 pierścionki
Wiesz jakie Było Zdziwienie gdy poprosiłem o Kolejny Taniec .

Ja nie traktuję Inaczej Panów czy Pań miejscowych - Są To miejscowości Uzdrowiskowe - Skoro utarło się że w Portach są Domy schadzek to i w sanatoriach ,Ktoś Musi Pomóc Samotnej Duszy .

Zapewne Nigdy podczas pobytów nie spotkałeś Pani ,ktora by zatańczyła za Marageritę czy Lampkę Prossecco ?
Oczywiście na początek :D
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Max

Mnie też zawsze w Sanie u Marianka brano za miejscowego , choć nieraz zdradzał mnie akcent.
Wiem jak to jest.
Tylko zawsze miałem przewagę NIGDY na tańce nie chodziłem tak samo Ubrany :lol:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

:lol: :lol:
Darek z Ciebie to jest dopiero macho ;) :lol: :lol:
Jeśli dobrze zrozumiałem to na imprezę w stroju adamowym od razu przychodziłeś ;) ,
już teraz wiem czemu masz takie powodzenie, oczywiście nie pomijam walorów natury fizycznej,
które jednocześnie mogłeś w ten sposób zaprezentować ;) :lol: :lol:
forumowicz

Hm,Ty piszesz o.miejscowych naciagaczach,zigolakach,ale są przecież normalni miejscowi,czy im się nic nie należy? Oni.nawet postawią. Tak Darek, nigdy.mi się nie zdarzyło, aby kobieta proponowała coś za coś, ale to inna bajka,ja podobno stwarzam pewien dystans i kobiety boją się mnie.Wszystko chyba zależy kto jakim jest człowiekiem.Koszuli nie potrzebuje, przeważnie zabieram ze sobą około 10 do 15 sztuk.Kobieta jak postawi coś z baru,ok ma prawo! Ale nigdy.nie ma prawa oczekiwać coś w zamian,jedynie też coś z baru .
forumowicz

Usuwam wpis,bo głupi
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Max

Najważniejsze że dziś na Tańcach Pojawią się Panie z Nowego Turnusu .
Musisz trzymać Fason jak zawsze od lat a nóż spotkasz Panią z która przetańczysz całą Noc wszak Ciebie nie obowiązuje 22 ,00 ;)
forumowicz

Witam.Przetańczyłem z dwiema paniami,ciekawe panie miały wypowiedzi, i to obydwie to samo powiedziały kilkukrotnie:nie lubię tej czarnej,już mi podpadła/obydwie były czarne/,najfajniejsze jest że one nie wiedzą, że dzisiaj będę się bawił z innymi.podsumowując, polecam Whisky,miałem bardzo dobry humor, a najważniejsze że się wyspałem.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

:lol: Max, to w jakim lokalu byłeś, same czarne były ;)
a blondi nie było :?: ,
czy wszystkie od razu do tańca były zaklepane :?:
A może za mocno Whisky im pachniało :?: :lol: :lol:
Wyjdź wcześniej to może lepiej się wkręcisz i zakręcisz
z Kobietą, która Ci od razu wpadnie w oko ;)
forumowicz

Chyba faktycznie byłem za bardzo zakręcony, zapomniałem że Pod Orłem dyskoteka do 3 ej ,dzisiaj nadrobię,ale o suchym pysku
ODPOWIEDZ