Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Romanek pisze: 16 lis 2024 23:59 tak tylko ja ze sobą sam ledwie wytrzymuje bo raz że jestem pijak, dwa chrapię jestem nawiedzony i znam się na wszystkim i jestem politycznie nawiedzony
Czuję że dasz radę z takim podejściem do ...życia
Będzie dobrze ,zima nad morzem piękna
Oświadczam, że dzisiejszej nocy ktoś wkradł się na moje konto i wysyłał podszywają się pod Romanka jakieś bzdury. Informatycy opanowali sytuację. Oświadczam że wszystkie informacje na mój temat są nieprawdą. A sprawca zajścia niejaki Bachus został zatrzymany przez służby.