Jakie sanatorium polecacie?!
Re: Jakie sanatorium polecacie?!
"Kombatanta" w Kołobrzegu na tydzień za 1500 zł lub do "Nauczyciela" w Szczawnicy na dwa tygodnie za 1236 zł??? Ogromnej różnicy w standardzie nie ma. Nie ma basenu i nie ma kawiarni. Tarasy widokowe z widokiem na pasmo Pienin są, pokoje z łazienkami, telewizorem, telefonem, balkonem, zabiegi na miejscu, jedzenie przyzwoite więc wybieram tańszą ofertę i jadę poźną wiosną w góry, a wczesną jesienią lub nawet latem nad morze, do Świnoujścia np. do Posejdona. Rownież tanio, przyzwoicie, wszędzie bliziutko. super.
Nooo. gdybym był Kulczykiem to pewnie wypoczywał bym na Bermudach lub wybrał bym się na safari, ale nie narzekam.
-
forumowicz
-
Hania
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 19 kwie 2012 12:45
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 5
Nie wiem jak jest w innych województwach ( ja jestem z mazowieckiego i z powiatu blisko Warszawy- napisze jak jest u nas. Dofinansowanie uzależnione jest od dwóch rzeczy: 1\pierwsza to Twoje dochody w przeliczeniu na osobę a drugie jakim funduszem dysponuje dana placówka. Np przy dochodzie 2 tys na osobę mąż dostał dofinansowania 350,00 zł zaznaczam, że było to 2 lata temu. Pojechał do Krynicy gdzie koszt turnusu wynosił 1200 zł od osoby
Pozdrawiam
Hania
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
ale drogie Panie temat dofinansowania wyjazdów z PFRON jest dardzo dobrze opisany w
Sprawach Formalnych
pod tytuł Dofinansowania z PFRON
a tutaj Kasiula szuka tylko opini n/t Ośrodów
Przepraszam ,ze znowu.....