Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
MAX pisze:a ja usunąłem zęba i nie nadaje się do sanatorium,jak tu jechać taki szczerbaty?! żadna kobita mnie nie zechce,a tak nawiasem kolega jest teraz w Kołobrzegu z krusu i narzeka,post! dancingi i fajfy lipa! mówi ze nigdy już nie pojedzie w poście,ja szykuje formę i kasę na wakacje,Ciechocinek,Świeradów Zdrój,tj standard letni.nad morze to zima,jeszcze Krynica ale tam byłem 50 razy bo mam nie daleko.jak Wam idzie kobitki uwodzenie facetów?
Witaj Max a który zab usunąłeś? jak madrosci to nie dobrze ale z tym ubytkiem możesz jechac tak daleko to płec piekna nie zaglada
doda 1961 jak poszła na gimastykę to jeszcze nie wróciła ciekawe gdzie Ona tak sie gimnastykuje,że to tak długo trwa? Rychu uciekł grudzieńke też wcięło pewnie też jest na wydłuzonej gimnastyce jak ja zazdroszcze tej gimnastyki A ja lece we wrześniu na Sycylię mogę Ciebie zabrac w jedna stronę
Witam i uprzejmie donoszę, że gimnastykuje sie w sanatorium Równica w Ustroniu, więc sami rozumiecie, ze czasu na internetowe pogaduszki mam niewiele, a i dostęp do neta nieco utrudniony. Mogę tylko powiedzieć, że jest bardzo sympatycznie i właściwie możecie mi zazdrościć Pozdrawiam!
"miło mi ze watek który założyłem ot tak sobie tak się rozwija! ja byłem w Kołobrzegu w lutym,było extra,a pań chętnych do łóżeczka że ho ho,tak trzymać! nic się nie bać ostro je.../to do panów!/"
Gawędziarze seksualni - witam i pozdrawiam. Miałem kiedyś współspacza, któremu usta się nie zamykały od opowieści nt co, z kim i ile razy w sanatorium. Fantazja ludzka nie ma granic.
MAX pisze:jak tam Doda było? opowiadaj! , byłaś na disco z boku Równicy?/do 5rano/?
Drogi Maxie, było cudnie! Mówiąc o disco masz na mysli Wenę?
Jesli tak to muszę Cie rozczarować, klub był nieczynny, natomiast fajne tańce były w Zdrojowej i w Kosie. Pozdrawiam!
MAX pisze:nie pamiętam ,ale ta disco to było zaraz z tył koło zdrojowej,wiem ze ceny tam były kosmiczne! w zdrojowej i KOS to od lat są balety,a jak było z towarzystwem ? sami starzy czy były osoby przed 40 ką? chyba jednak tam pojadę na majówkę,Gościrado-wiec 21,tam są w miarę niedrogie noclegi,
Miły Maxie, dopóki mi nie odpowiesz na wcześniej zadane pytanie odnośnie wyższych wymagań, nic wiecej sie ode mnie nie dowiesz, a zapewniam, ze jest co opowiadac!