miłość i sex sanatoryjny!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
doda1234
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2011 12:20
Podziękował: 1 raz

Re: miłość i sex sanatoryjny!

Post autor: doda1234 »

bobka2 pisze:
MAX pisze:a ja usunąłem zęba i nie nadaje się do sanatorium,jak tu jechać taki szczerbaty?! żadna kobita mnie nie zechce,a tak nawiasem kolega jest teraz w Kołobrzegu z krusu i narzeka,post! dancingi i fajfy lipa! mówi ze nigdy już nie pojedzie w poście,ja szykuje formę i kasę na wakacje,Ciechocinek,Świeradów Zdrój,tj standard letni.nad morze to zima,jeszcze Krynica ale tam byłem 50 razy bo mam nie daleko.jak Wam idzie kobitki uwodzenie facetów?
Witaj :) Max a który zab usunąłeś? jak madrosci to nie dobrze :lol: ale z tym ubytkiem możesz jechac tak daleko to płec piekna nie zaglada :D
doda 1961 jak poszła na gimastykę to jeszcze nie wróciła ciekawe gdzie Ona tak sie gimnastykuje,że to tak długo trwa? :lol: Rychu uciekł :oops: grudzieńke też wcięło pewnie też jest na wydłuzonej gimnastyce jak ja zazdroszcze tej gimnastyki :( A ja lece we wrześniu na Sycylię mogę Ciebie zabrac w jedna stronę :D

Witam i uprzejmie donoszę, że gimnastykuje sie w sanatorium Równica w Ustroniu, więc sami rozumiecie, ze czasu na internetowe pogaduszki mam niewiele, a i dostęp do neta nieco utrudniony. Mogę tylko powiedzieć, że jest bardzo sympatycznie i właściwie możecie mi zazdrościć :D Pozdrawiam!
ryszard 54
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 wrz 2010 11:44

Post autor: ryszard 54 »

Oj Max! ;)
Empatia chyba cię zawiodła.
A może ktoś z Was będzie w maju w Kołobrzegu :D
grudzien
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 maja 2010 16:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: grudzien »

Grzegorz pisze:Jak myślicie, AGA13 już się rozwiodła? ;) To przez takich jak WY :lol:
Grzegorzu :) zgadnij jaka była moja sugestia ? Pozdrawiam Cię !
Awatar użytkownika
doda1234
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

jovanka69 pisze:... tym optymistycznym akcentem nasza rozmowę uważam za zakończoną.

Hallo, wpadłam na krótko, między borowinami a dancingiem. stanowczo zabraniam sie kłócić ! Usmiech i optymizm polecam! Pozdrawiam z Równicy!
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Oto co Max napisał 2 marca:

"miło mi ze watek który założyłem ot tak sobie tak się rozwija! ja byłem w Kołobrzegu w lutym,było extra,a pań chętnych do łóżeczka że ho ho,tak trzymać! nic się nie bać ostro je.../to do panów!/"

Wątek założył Lew czyli Lew zmienił się w Maxa.
bąbel
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 paź 2010 12:34

Post autor: bąbel »

Gawędziarze seksualni - witam i pozdrawiam. Miałem kiedyś współspacza, któremu usta się nie zamykały od opowieści nt co, z kim i ile razy w sanatorium. Fantazja ludzka nie ma granic.
Awatar użytkownika
doda1234
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam uprzejmie, a jakie sa te wyższe wymagania? Bo chyba czegos tu nie zrozumiałam.
Po powrocie z Równicy kłania sie Doda!
Awatar użytkownika
doda1234
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

MAX pisze:jak tam Doda było? opowiadaj! , byłaś na disco z boku Równicy?/do 5rano/?

Drogi Maxie, było cudnie! Mówiąc o disco masz na mysli Wenę?
Jesli tak to muszę Cie rozczarować, klub był nieczynny, natomiast fajne tańce były w Zdrojowej i w Kosie. Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
doda1234
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

MAX pisze:nie pamiętam ,ale ta disco to było zaraz z tył koło zdrojowej,wiem ze ceny tam były kosmiczne! w zdrojowej i KOS to od lat są balety,a jak było z towarzystwem ? sami starzy czy były osoby przed 40 ką? chyba jednak tam pojadę na majówkę,Gościrado-wiec 21,tam są w miarę niedrogie noclegi,

Miły Maxie, dopóki mi nie odpowiesz na wcześniej zadane pytanie odnośnie wyższych wymagań, nic wiecej sie ode mnie nie dowiesz, a zapewniam, ze jest co opowiadac! :D
Awatar użytkownika
doda1234
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

MAX pisze:odpowiem Ci na private odczytaj wiadomość
Masz wiadomość , idż na pocztę!
Zablokowany