propozycja MAX-a i chyba innych też! do Administratora

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
adamadi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 13:27
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Re: propozycja MAX-a i chyba innych też! do Administratora

Post autor: adamadi »

administrator pisze:MAX, może podasz swoje typy bo przecież nie dam rady sprawdzać każdego.
Póki co to tylko Twoich nicków skasowałem kilka na początku Twojej obecności na forum.
......Może po jakimś czasie również inni (podobnie jak Ty) dojdą do wniosku że to nie ma sensu ?
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Darku, nie bardzo rozumiem Twoją propozycję karencji na pisanie postów - jeśli nowy nie będzie mógł pisać, to jak poznać co będzie pisał? Zawsze będzie ten pierwszy post.
Co do zmiany nicków, każdy może to zrobić, prośby mejlem do mnie. Ale... zmiana nicku oznacza, że posty pisane pod starym zostaną podpisane nowym, nic się nie ukryje. To zupełnie inna sprawa niż posiadanie więcej niż jednego konta przez tę samą osobę. Sam tego nie pochwalam i jak pisałem wcześniej, udało mi się wykryć chyba trzy takie przypadki. Sugestie MAXa są zupełnie bezpodstawne. MAX, raz jeszcze proszę, podaj kto ma podwójne nicki, a sprawdzę to na ile będzie to możliwe.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

a ja jeszcze raz powtarzam: administrator bez problemu może usunąć niki nieużywane,albo dublowane /adresy IP!/a nie liczyć na kablowanie MAX! ja tylko napomknąłem że niektórzy bawią się pisząc z kilku.zablokować nik czy dana osobę nie ma problemu /po adresie IP/ prawda? to jaki jest problem zrobić to z nikami? ale nie zawracam d.. skoro lubicie pisać pod dziesięcioma postaciami,to piszcie!
p.s jak np założe 10 ników, to za moment pan umie rozpoznać że to ja,i usuwa prawda? a teraz ma pan problem?
Awatar użytkownika
administrator
Administrator

MAX odpowiem Ci tylko tak, nie chciałbym aby ktoś pisał z kilku nicków i jeśli na to trafię to zadziałam. Ale nie ma do tego narzędzia by łatwo to sprawdzić. Musisz też wiedzieć, że na tę chwilę Twoje posty pochodzą z 21 różnych IP. Większość internautów ma dostęp do sieci przez dynamiczne IP, które czasem zmienia się naprawę często. Myślę więc, że jeśli nie masz takiej wiedzy, że ktoś używa dwóch kont, to swoje oskarżenia zatrzymaj tylko dla siebie, a jeśli masz takie podejrzenia to powiedz mi o nich i tyle.

p.s.
Nicki nieaktywne systematycznie są usuwane, na to mam specjalną procedurę uwzględniającą m.in czas rejestracji, czas ostatniego logowania, czy były pisane posty.
Awatar użytkownika
adamadi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 13:27
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: adamadi »

Do odp powyżej
I wszystko w temacie wyjaśnione,chyba wszyscy powinni zrozumieć :roll:
forumowicz

no tak,zapomniałem że niektórzy mają dynamiczne IP,i nieraz 5 komputerów w domu.zamknij ten temat.po sprawie
forumowicz

zakładając ten wątek,chodziło mi o to że: umawiam się oficjalnie na randkę np w Krynicy z Kruszynką,jadę odstrzelony,wypachniony,oczywiście z niezbędnikiem, czekam na ławeczce,zdenerwowany,przyjdzie,czy da mi kosza,patrze: jest wreszcie,a to kurde Robercik,i co? jak bym był trzeźwy to wycofuję się i wracam do domu, a że jestem podpity,to zabieram się za Kruszynkę,vel Robercik,a rano dowiaduję się że Basia jest w ciąży
forumowicz

Bravo..., MAX Jesteś rewelacyjny. Klękajcie narody.... :roll:
Awatar użytkownika
administrator
Administrator

Jak widzę Max zupełnie chyba nie wiesz co to jest dynamiczne IP. Ilość komputerów w domu nic o tego nie ma. Sam chyba nie masz 21? :)
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2019 19:01

Post autor: Esterka »

Max gwiazda z tamtych lat :) no nudzę się bo nie ma co czytać :roll: nowe gwiazdy takie po przeróbkach jak na insta, więc kolejny temat proszę :idea:
ODPOWIEDZ