Polanica-Zdrój Wielka Pieniawa

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
OLA45
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 sty 2013 17:44
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Polanica-Zdrój Wielka Pieniawa

Post autor: OLA45 »

Postaram się dostosować,a tańczyć to ja bardzo bardzo lubię.Kiedyś jak byłam piękna i młoda to tańczyłam w zespole ach to były czasy :P :P :P
Awatar użytkownika
tadeo438
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 cze 2012 19:55

Post autor: tadeo438 »

no no.... więc bedziemy te harce parkietowe obserwowac i uwieczniac ...:)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Szkoda,że nie będzie mi dane tego zobaczyć a tym bardziej odwiedzić znajomych :) Życze wszystkiego naj naj i udanego pobytu oraz dużo zdrówka dla Was i dla tych,którzy tam będą :)
Awatar użytkownika
tadeo438
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

dziękuje :)
Awatar użytkownika
OLA45
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Ja również bardzo dziękuje za miłą pogawędkę :P Życzę miłego weekendu :P
Grażyna
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2010 18:20
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Grażyna »

ha ha ha tak Was czytam i sobie myślę ,że ja to Was podziwiać będę jak to się będziecie rehabilitować dla zdrowia i urody :)))) pozdrawiam
kama
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 wrz 2012 22:34
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: kama »

Wszystkim co mają perspektywę pobytu w Wielkiej Pieniawie życzę trafionych zabiegów, miłego towarzystwa – widzę, że początek dobry już jest, ładnej i słonecznej pogody, tańców przy fontannie… Pozdrawiam
Awatar użytkownika
OLA45
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Właśnie początek okazał się końcem.Jedna wielka pomyłka :x A za całą resztę dziękuję :P
Awatar użytkownika
tadeo438
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Alek ...jesli mozesz napisz cos o zabiegach w Wielkiej Pieniawie szczególnie interesuje mnie kriokomora pozdrawiam i zycze miłej niedzieli
ps.czy osrodek posiada parking dla kuracjuszy?
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam tadeo. Dziękuje na początku za życzenia i pozdrowienia,nawzajem miłej niedzieli. Więc zabiegi napisze jakie miałem,a chce podkreślić,że byłem od 20 czerwca więc: KĄPIEL GAZOWA CO2-w innym ośrodku ZDROWIE niedaleko WIELKIEJ PIENIAWY,a na miejscu miałem:KĄPIEL MINERALNA,KURACJA PITNA,MASAŻ KLASYCZNY-CZĘŚCIOWY,GIMNASTYKA LECZNICZA W BASENIE,HYDROMASAŻ W BASENIE,jeśli chodzi o kriokomore jak dobrze pamiętam jest tyle że tutaj nie chce popełnić gafy czy trzeba ustalać z lekarzem lub wykupić w środku budynku jest jakby recepcja (wchodzisz wejściem głównym i skręcasz w lewo,potem w prawo,korytarzem prosto i w lewo) dodatkowa w której można ustalać zabiegi,ale najpierw się zorientuj na miejscu zapytując na portierni podczas rejestracji po przyjeździe lub zadzwoń. Jeśli chodzi o parking dla kuracjuszy owszem jest z tyłu budynku nieraz trzeba liczyć na miejsce wszystko zależy w jakim sezonie się jedzie do nich oraz kto kierował czyli NFZ lub ZUS,ale płatny nie wiem ile teraz kosztuje i nie odpowiem Ci w tej kwesti ponieważ nie mam pojęcia (nie byłem samochodem-od czasu pierwszego zawału nie jeżdże,a miałem dwa) Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ