Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jadę dziennym bo nie ma nocnego z Gliwic wyjeżdza 9.06 Wolałabym jechać nocnym bo kupiłabym sypialny i byłoby wygodnie .Blet kupiłam przez internet bo taniej.Kupiłam w I klasie bo chyba jest wygodniej.Zastanawiałam się nad jazdą samochodem ale tyle godzin za kierownicą .Nie wiem co na to powiedziałby mój kręgosłup .
Za to od 1 lipca kursuje już z kołobrzegu do Katowic nocny i to mnie cieszy .Kupię 2 czrwca sobie bilet powrotny sypialny
Pozdrawiam
Grasmo54 to może pojedziemy razem? Jak planujesz jechać bo ja wstępnie myślałam jechać autem chociaż tak naprawdę jeszcze nie wiem cały czas myślę .....myślę.... Pozdrawiam
czas rozpocząc przygotowania do wyjazdu Tylko co z Tym SLONECZKIEM ?? I OLEJKIEM DO OPALANIA bo na rynku jest tyle propozyji ,że aż trudno wybrać ...odpowiedni