CRR Iwonicz Zdrój 14-05-2013

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: CRR Iwonicz Zdrój 14-05-2013

Post autor: forumowicz »

:serce: :serce: :serce:
forumowicz

Ja chyba też :lol: Z twoich postów i miejsc kurowania wynika, że jesteś rolnikiem :?: chyba,że się mylę, tak :?:
forumowicz

Teraz załapałam, że Ty jedziesz do Iwonicza 14.05. a ja mam przydział 15.05. i to prawie w tych samych okolicach i wiesz co pomyślałam, że może pójdę do KRUS-u i może załapię się razem z Tobą :P :P :P
darek1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 02 kwie 2012 00:39

Post autor: darek1 »

No to ja 6basia6 wynika z tego ze bede dzien przed toba,albo nawet dwa,bo mysle jechac dzien wczesniej,to ci miejsce w krakowiaku zarezerwuje :D i pierwszy taniec nasz,a jade do crr bo jestem z krusu choc nawet w kraju niepracuje i dlatego tak niegramatycznie pisze,bo niemam tu polskich znakow :( ,ale to nic,a ty do jakiego osrodka jedziesz?
enja666
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 kwie 2013 13:08

Post autor: enja666 »

Jadę z Łodzi 9 maja do Iwonicza- sanatorium Biały Orzeł ha ha.:)
Mam nadzieję ,że towarzystwo będzie ok.!!
forumowicz

...no to z Ciebie patriota :lol: :lol: :lol:
darek1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

w bialym orle dwa razy byla moja zona,osrodek ponoc nie rewelacja,ale niewiem,bo zona przyjechala cala w skowronkach ;) :D ,a ja z CRR mysle przyjechac caly w slowikach :D
forumowicz

To daje do myślenia /mam na myśli skowronki/ :lol:
darek1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

wiesz co 6basia6?ja tez lubie ptaszki,skowronki,slowiki itd ;) ,dlatego tak ciesze sie ze turnus mam w maju i to wlasnie w iwoniczu :D moze uda nam sie razem spotkac i dac szanse tym skowronkom i slowikom :D :lol:
forumowicz

:lol: :lol: :lol: w Iwoniczu przy ścieżce do słynnego żródełka Bełkotka znajduje się ptasi zegar i zgodnie z nim, począwszy od świtu, zaczyna się cudowny ptasi koncert jak w filharmonii. Będziesz mógł podziwiać skowronki, słowiki itp. :kwiat:
ODPOWIEDZ