Opłata uzdrowiskowa w szpitalu uzdrowiskowym
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: Opłata uzdrowiskowa w szpitalu uzdrowiskowym
Zdarza się ,że są to lekarze Dyżurujący w domu czas dojazdu do 30 minut lub Stacje ratownictwa medycznego.
podobnie jak ma to się w Szpitalach 1 "doktor na cały ..OBIEKT -względy oszczędnościowe
-
Beataa2702
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 mar 2014 21:22
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Opłata uzdrowiskowa w szpitalu uzdrowiskowym
.... hmm .. właśnie zadzwoniłam do Kujawianki w Inowrocławiu do której się wybieram 31.05 i Pani w recepcji zapewniła mnie o całodobowej opiece lekarskiej, a niewiedza moja wzięła się stąd iż przeglądając nasze piękne kurorty było zaznaczone że średni personel medyczny a lekarz godziny nocne i weekendy w nagłych przypadkach i na prośbę po wcześniejszym zgłoszeniu u pielęgniarki - dla mnie poczucie bezpieczeństwa jest rzeczą najważniejsza iż moje serduszko nie bije w rytmie'' cza,cza'' tylko różnych rytmach - może jestem troche spokojniejsza - pozdrawiamdarek pisze:Każdy z podmiotów świadczących umowę z NFZ -sanatoryjny musi mieć podpisana umowę 24 godz z lekarzem
Zdarza się ,że są to lekarze Dyżurujący w domu czas dojazdu do 30 minut lub Stacje ratownictwa medycznego.
podobnie jak ma to się w Szpitalach 1 "doktor na cały ..OBIEKT -względy oszczędnościowe