Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Artur bedziesz juz w nowym obiekcje otwieraja 15 lipca fuksiarz jestes ja sie gniote w pokoju 3 osobowym
bez łazienki ii sa sami ludzie dobrze po 60 tce...no coz to sie nazywa pech pozdrówki
Witaj Mariolu a jak ogólnie jest?
Jak baza rehabilitacyjna?
Spoko? jak z rezerwacja trzeba byc wczesniej rano?Pozdrawiam i zycze miłego pobytu PS sa dancingi ? jak często?
Artur dancing przy dancingu abyś miał z kim tanczyć bo ja akurat nie
gustuje w panach po 70 tce baza zabiegowa jak dla mnie srednia,akurat
to jest moje 3 sanatorium i jest to najgorszy ze wszystkich pobutów..plus tylko ze mam w pokoju
fajne dwie babeczki pozdrawiam i buziaki
to mnie zmartwiłaś jak juz tobie nie odpowiada to mnie chyba tym bardziej no nic zobaczymy jak to bedzie pozdrawiam i zycze miłego dnia nic trzeba sie powoli zbierac do pracy na 14 jeszcze raz miłego dnia
Witam!
Mariola opisz konkretnie co Ci tak bardzo nie odpowiada,z tego co wiem baza zabiegowa w Krystynie jest dobra,masz fajne towarzystwo i o co chodzi?czy samo Busko jest nudne?jest bardzo dużo ciekawych zorganizowanych wycieczek.Można pojechać na basen solankowo-siarczkowy w Solcu Zdroju.Jestem bardzo często w Busku i zawsze jest co robić.Opisz proszę z czego jesteś niezadowolona
Pozdrawiam
Mariolko, mam wrażenie że sama siebie dołujesz. Busko jest super, gdyby mi przydzielono tam sanatorium leciałabym na skrzydłach. Samą KRYSTYNĘ widziałam od srodka (byłam w odwiedzinach) i nie jest zła. Zabiegi na bardzo dobrym poziomie a o to w naszej kuracji chodzi. A jesli chodzi o wiek kuracjuszy , no cóż my miejmy nadzieję że też kiedyś będziemy po 70- ce. Powiem tylko że moja teściowa ma w sobie wiele chorób (w tym nowotworową) ale zapewniam Cię że przeskoczyłaby mnie i Ciebie razem wzięte. Wiesz dlaczego ? bo jest bardzo pozytywnie nastawiona do świata i kocha ludzi..........Życzę Ci abyś odnalazła pozytywne strony w swoim pobycie w KRYSTYNIE a jestem przekonana że wszystko się ułoży.... Pozdrawiam.