Krystyna Busko

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
artur30
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 cze 2013 17:00
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Krystyna Busko

Post autor: artur30 »

tak Mariolu ja bede czekał na info od ciebie :D skad jedziesz?Pozdr i miłego pobytu :)
artur30
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

artur30 pisze:tak Mariolu ja bede czekał na info od ciebie :D skad jedziesz?Pozdr i miłego pobytu :)

A nie wiesz przypadkiem czy dzien wczesniej mozna juz tam byc?
Awatar użytkownika
MARIOLA69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 kwie 2013 21:16
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: MARIOLA69 »

nie mozna,bo tez chciałam..powiedzieli ze nie ma miejsc,,chyba ze przespisz sie gdzies prywatnie :D
jadę z Lublina
Awatar użytkownika
MARIOLA69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Artur bedziesz juz w nowym obiekcje otwieraja 15 lipca :D fuksiarz jestes :lol: ja sie gniote w pokoju 3 osobowym
bez łazienki ii sa sami ludzie dobrze po 60 tce...no coz to sie nazywa pech :lol: :lol: pozdrówki :lol: :lol: :lol:
artur30
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj Mariolu :) a jak ogólnie jest?
Jak baza rehabilitacyjna?
Spoko? jak z rezerwacja trzeba byc wczesniej rano?Pozdrawiam i zycze miłego pobytu :) PS sa dancingi ?
:D :) jak często?
Awatar użytkownika
MARIOLA69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Artur dancing przy dancingu abyś miał z kim tanczyć bo ja akurat nie
gustuje w panach po 70 tce :lol: baza zabiegowa jak dla mnie srednia,akurat
to jest moje 3 sanatorium i jest to najgorszy ze wszystkich pobutów..plus tylko ze mam w pokoju
fajne dwie babeczki :kwiat: pozdrawiam i buziaki :serce: :kwiat:
artur30
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

to mnie zmartwiłaś jak juz tobie nie odpowiada to mnie chyba tym bardziej ;) no nic zobaczymy jak to bedzie pozdrawiam i zycze miłego dnia :) nic trzeba sie powoli zbierac do pracy na 14 :( jeszcze raz miłego dnia :D :kwiat:
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Witam!
Mariola opisz konkretnie co Ci tak bardzo nie odpowiada,z tego co wiem baza zabiegowa w Krystynie jest dobra,masz fajne towarzystwo i o co chodzi?czy samo Busko jest nudne?jest bardzo dużo ciekawych zorganizowanych wycieczek.Można pojechać na basen solankowo-siarczkowy w Solcu Zdroju.Jestem bardzo często w Busku i zawsze jest co robić.Opisz proszę z czego jesteś niezadowolona
Pozdrawiam
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Mariolko, mam wrażenie że sama siebie dołujesz. Busko jest super, gdyby mi przydzielono tam sanatorium leciałabym na skrzydłach. Samą KRYSTYNĘ widziałam od srodka (byłam w odwiedzinach) i nie jest zła. Zabiegi na bardzo dobrym poziomie a o to w naszej kuracji chodzi. A jesli chodzi o wiek kuracjuszy , no cóż my miejmy nadzieję że też kiedyś będziemy po 70- ce. Powiem tylko że moja teściowa ma w sobie wiele chorób (w tym nowotworową) ale zapewniam Cię że przeskoczyłaby mnie i Ciebie razem wzięte. Wiesz dlaczego ? bo jest bardzo pozytywnie nastawiona do świata i kocha ludzi..........Życzę Ci abyś odnalazła pozytywne strony w swoim pobycie w KRYSTYNIE a jestem przekonana że wszystko się ułoży.... Pozdrawiam.
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 14:24

Post autor: bogjan »

Mariola jaki masz net ? Skąd,wifi,moden,kabel i czy szybko chodzi. Busko jest super i "KRYSTYNA" też.
ODPOWIEDZ