Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
....Wiem że.......... Ty kochasz mnie ....bo zawsze w sercu moim jesteś Ty....
wspomnień garstkę trzymam w dłoni ....wiem że już za późno jest aby cofnąć czas...Wiem.... Jesteś teraz gdzieś daleko ...znów nastały smutne dni ...walczę z bólem kiedy nie ma Ciebie ...Wiem ...
...............Przecież Wiesz to był przypadek ....taki mroźny, słoneczny dzień...chcieliśmy potem być ze sobą ...
..................to tylko miłość ...małe szaleństwo ...lecz takie chwile cudowne są ...to tylko życie daje nadzieję i nie mówi co wydarzy się ...nie uciekaj przed marzeniami... łap każdy dzień bo drugie życie nie powtórzy się ...a lęk który się wdziera w serce ..zostaw za sobą bo życie nie jest łatwe ....ale teraz wiem czym miłość jest ........
..........kolejny dzień otwiera drzwi ..Słońce już wstało i pięknie świeci ...w daleką drogę mogę już iść by spełnić sny ....bo wierzę w miłość i moje sny ....przecież to tylko nie jest sen ...bo miłość prawdziwa jest ... choć bym przez całe życie szła odnajdę Cię Ty o tym wiesz