Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Do usia 112 wystarczy w czasie komisji spytać czy dostajesz sanatorium czy nie, jeśli tak należy pięknie poprosić doktora o skierowanie w określony rejon np. na morze nie ważne z jakiego rejonu polski i później poprosić dziewczyny które rozdzielają o konkretną miejscowość.. Wszystko zależy od tych osób. Właśnie wróciłem z komisji i jadę nad morze. Pozdrawiam
dziekuje za dobre rady,zaraz po rehabilitacji pojde do lekarza rodzinnego i zobaczymy co mi powie,bo do lekarza ktory skierowal mnie na rehabilitacje mam wizyte na 15 lipca.
Nie wybierajcie Osieczka! Mieszkam nie daleko. To wiocha, dziura, no chyba, że ktoś tak lubi. To sanatorium dopiero raczkuje. Poczytajcie sobie opinie: Prewencja z ZUS w sanatorium w Osieczku koło Grójca.
Oto jedna z nich, cyt. "To wspólczuję tego wyjazdu ,chyba że masz zalecone inchalacje z oprysków chemicznymi środkami drzem.Po zatym to wieeeeeelka dziura umieszczona w sadach a do najbliższego sklepu jest ok 1km.chyba że lubisz takie piesze wycieczki .Mimo wsszystko życzę miłego pobytu ,tam to Zus pewnie wysyła za karę a i przyszykuj kasę na opłatę parkingową i za telewizor.tak po 150zl. za turnus."
Pozdrawiam
No a ja dostalam wyjazd na sierpien,nie wiem od czego to zalezy ale ciesze sie bardzo,pozdrawiam wszystkich i zycze takiego orzecznika na komisji jak ja mialam.