Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Oczywiście, zaraz po powrocie. A wracam 08.05 nie tak jak w temacie 05.05. Pomyłkowo kliknnęło mi się
I wciąż wypatruję czy jeszcze ktoś tam będzie oprócz mnie!
byłem tam około 4 lat temu - porażka - toalety na korytarzach , prysznice też , w pokojach tylko umywalka - z zewnątrz pałacyk w środku .. - może coś od tamtej pory zmieniło się - mam nadzieję , że tak
A więc ruszam w trasę...... i nikt ze mną
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, zdam relację po przyjeżdie jak ten Chopin obecnie wygląda i Wesołego Alleluja!