SANATORIUM ST.LUKAS SWIERADÓW ZDRÓJ

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
anna 75
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 sty 2011 10:53

Re: SANATORIUM ST.LUKAS SWIERADÓW ZDRÓJ

Post autor: anna 75 »

witam piast niestety ja tam nie widzialam zadnego stołu bilardowego ,i nie slyszalam zeby ktos od nas korzystal z niego nawet jak jest .ale jezeli jest to napewno odplatnie ,aha i jak ktos jedzie samochodem to zwracaja za podróz -pozdrawiam i zycze udanego wyjazdu i po powrocie podzielcie sie swoimi wrazeniami :roll: :D
Piast Wrocławski
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 kwie 2011 11:00

Post autor: Piast Wrocławski »

Oczywiście ze się podzielimy ;) Postaram się po paru dniach pobytu już coś naskrobać. pozdrawiam
narciarka
Na forum od: 17 kwie 2011 22:29

Post autor: narciarka »

Witam wszystkich udajacych sie do lucasa 26.04. Dobrze, ze dotarlam do wczesniejszych rewelacji np. o diecie. Już lecę po wałówkę na cały tydzień. :D, bo makarony, ryze, kasze i sery nie dla mnie. Telefonicznie miły głos w słuchawce oznajmił, że diete ustala lekarz. Chyba więc jednakową dla wszystkich :lol: :lol:
Ale damy radę, nie takie rzeczy się przeżyło. Do zobaczyska na miejscu!!!!!!!
Piast Wrocławski
Kuracjusz
Kuracjusz

Zaczynam się od dzisiaj modlić aby ustalili mi dietę piwną ;D
Piast Wrocławski
Kuracjusz
Kuracjusz

No to ostatni dzień w swoim łóżku ;D korzystajcie i do zobaczyska jutro ;]
włoszka23
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 maja 2011 21:31

Post autor: włoszka23 »

WITAM, MAM PYTANIE CZY KTOŚ MOŻE WYBIERA SIĘ DO ST. LUKASA W TERMINIE 20.MAJ 2011? I JAKIE WRAŻENIA MASZ PIAŚCIE WROCŁAWSKI ZE SWOJEGO POBYTU, CZY JEST KTOŚ DLA KOGO BYŁO TAM WSZYSTKO O.K. PLISSS O OPINIE, BO MAM MAŁE OBAWY, A WYJAZD CAŁKIEM NIEDALEKO :roll:
włoszka23
Kuracjusz
Kuracjusz

Piast Wrocławski pisze:Oczywiście ze się podzielimy ;) Postaram się po paru dniach pobytu już coś naskrobać. pozdrawiam
Wrocławski Piaście czekamy na Twoje wrażenia i dobre rady - pozdrawiam ;)
maniek
Na forum od: 08 maja 2011 20:51

Post autor: maniek »

Ja byłem w tym sanatorium od 30 marca do 22 kwietnia 2011 był to mój pierwszy pobyt w san. jeżeli chodzi o zakwaterowanie i wyżywienie jak dla mnie było ok.Byłem w pokoju 3 osobowym ,pokoje zamykane na karty magnetyczne , w pokoju mała lodówka,telefon, TV co prawda więcej kanałów niemieckich ,łazienka oraz WC.Ale jak to zazwyczaj bywa zawsze komuś coś nie pasuje a to jedzenie nie takie, za mało , personel nie miły zazwyczaj według mnie byli to ludzie ,którzy w domy nie mieli tak dobrych warunków i jedzenia albo woleli kupić browara niż bułkę .JEŻELI CHODZI O REHABILITACJĘ TO ZAWSZE PYTAJCIE PYTAŃ NIGDY ZA WIELE NIESTETY NA ĆWICZENIA CHODZI SIĘ GRUPAMI KAŻDEMU DOLEGA COŚ INNEGO A ĆWICZENIA WYKONUJĄ WSZYSCY CZASAMI ZAMIAST POMÓC MOGĄ ZASZKODZIĆ .A w wolnych chwilach wieczorami zapraszam na dansingi do ZDROJOWEGWO,MAGNOLJI .Jeżeli ktoś ma jakieś pytanie mój e-meil [email].pl
włoszka23
Kuracjusz
Kuracjusz

Dzięki za wpis Maniek, tak to już jest że lubimy narzekać na warunki, a często w życiu codziennym tak dobrze już nie mamy. Jeśli chodzi o jedzenie to jest to dla mnie drugorzędna sprawa, bardziej interesuje mnie rehabilitacja. Jedzenia można sobie dokupić, a z zabiegami to już różnie...Martwią mnie te ćwiczenia ogólne dla wszystkich schorzeń - przecież tak nie można! A poza tym czy one są obowiązkowe?
Jeszcze 11 dni i sama się przekonam...a tymczasem jadę tam chyba sama, bo nadal nikt się nie zgłasza, że jedzie w tamtym kierunku.??? :|
maniek
Na forum od: 08 maja 2011 20:51

Post autor: maniek »

WITAM ĆWICZENIA NIESTETY SĄ GRUPOWE ,DLATEGO NAJLEPIEJ ZARAZ NA POCZĄTKU ZGŁASZAĆ JEŻELI COŚ JEST NIE TAK.NATOMIAST JEŻELI CHODZI O GIMNASTYKĘ TO JEST INDYWIDUALNA, A WYGLĄDA TO TAK ŻE NA SALI JEST KILKANAŚCIE OSÓB ALE KAŻDY ĆWICZY COŚ INNEGO.Z ZABIEGÓW MIAŁEM 5 DZIENNIE NIEKTÓRE NA PRZEMIAN NP.DZISIAJ LASER A JUTRO POLE MAG.PODOBAŁA MI SIĘ GIMNASTYKA W BASENIE FAJNIE PROWADZONA PRZEZ NATALIĘ .NAJLEPIEJ PRZY PIERWSZEJ WIZYCIE POPROSIĆ LEKARZA O LEPSZE ZABIEGI NP. MASAŻ ZAMIAST ŚMIESZNEGO LASERU.JEŻELI CHODZI O OBECNOŚĆ NA ZABIEGACH TO JEST OBOWIĄZKOWA ,KAŻDY DOSTAJE KARTĘ ZABIEGOWĄ GDZIE REHABILITANCI PODPISUJĄ SIĘ.JEDYNIE NIE PODPISUJE PSYCHOLOG
ODPOWIEDZ