Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
witam piast niestety ja tam nie widzialam zadnego stołu bilardowego ,i nie slyszalam zeby ktos od nas korzystal z niego nawet jak jest .ale jezeli jest to napewno odplatnie ,aha i jak ktos jedzie samochodem to zwracaja za podróz -pozdrawiam i zycze udanego wyjazdu i po powrocie podzielcie sie swoimi wrazeniami
Witam wszystkich udajacych sie do lucasa 26.04. Dobrze, ze dotarlam do wczesniejszych rewelacji np. o diecie. Już lecę po wałówkę na cały tydzień. , bo makarony, ryze, kasze i sery nie dla mnie. Telefonicznie miły głos w słuchawce oznajmił, że diete ustala lekarz. Chyba więc jednakową dla wszystkich
Ale damy radę, nie takie rzeczy się przeżyło. Do zobaczyska na miejscu!!!!!!!
WITAM, MAM PYTANIE CZY KTOŚ MOŻE WYBIERA SIĘ DO ST. LUKASA W TERMINIE 20.MAJ 2011? I JAKIE WRAŻENIA MASZ PIAŚCIE WROCŁAWSKI ZE SWOJEGO POBYTU, CZY JEST KTOŚ DLA KOGO BYŁO TAM WSZYSTKO O.K. PLISSS O OPINIE, BO MAM MAŁE OBAWY, A WYJAZD CAŁKIEM NIEDALEKO
Ja byłem w tym sanatorium od 30 marca do 22 kwietnia 2011 był to mój pierwszy pobyt w san. jeżeli chodzi o zakwaterowanie i wyżywienie jak dla mnie było ok.Byłem w pokoju 3 osobowym ,pokoje zamykane na karty magnetyczne , w pokoju mała lodówka,telefon, TV co prawda więcej kanałów niemieckich ,łazienka oraz WC.Ale jak to zazwyczaj bywa zawsze komuś coś nie pasuje a to jedzenie nie takie, za mało , personel nie miły zazwyczaj według mnie byli to ludzie ,którzy w domy nie mieli tak dobrych warunków i jedzenia albo woleli kupić browara niż bułkę .JEŻELI CHODZI O REHABILITACJĘ TO ZAWSZE PYTAJCIE PYTAŃ NIGDY ZA WIELE NIESTETY NA ĆWICZENIA CHODZI SIĘ GRUPAMI KAŻDEMU DOLEGA COŚ INNEGO A ĆWICZENIA WYKONUJĄ WSZYSCY CZASAMI ZAMIAST POMÓC MOGĄ ZASZKODZIĆ .A w wolnych chwilach wieczorami zapraszam na dansingi do ZDROJOWEGWO,MAGNOLJI .Jeżeli ktoś ma jakieś pytanie mój e-meil [email].pl
Dzięki za wpis Maniek, tak to już jest że lubimy narzekać na warunki, a często w życiu codziennym tak dobrze już nie mamy. Jeśli chodzi o jedzenie to jest to dla mnie drugorzędna sprawa, bardziej interesuje mnie rehabilitacja. Jedzenia można sobie dokupić, a z zabiegami to już różnie...Martwią mnie te ćwiczenia ogólne dla wszystkich schorzeń - przecież tak nie można! A poza tym czy one są obowiązkowe?
Jeszcze 11 dni i sama się przekonam...a tymczasem jadę tam chyba sama, bo nadal nikt się nie zgłasza, że jedzie w tamtym kierunku.???
WITAM ĆWICZENIA NIESTETY SĄ GRUPOWE ,DLATEGO NAJLEPIEJ ZARAZ NA POCZĄTKU ZGŁASZAĆ JEŻELI COŚ JEST NIE TAK.NATOMIAST JEŻELI CHODZI O GIMNASTYKĘ TO JEST INDYWIDUALNA, A WYGLĄDA TO TAK ŻE NA SALI JEST KILKANAŚCIE OSÓB ALE KAŻDY ĆWICZY COŚ INNEGO.Z ZABIEGÓW MIAŁEM 5 DZIENNIE NIEKTÓRE NA PRZEMIAN NP.DZISIAJ LASER A JUTRO POLE MAG.PODOBAŁA MI SIĘ GIMNASTYKA W BASENIE FAJNIE PROWADZONA PRZEZ NATALIĘ .NAJLEPIEJ PRZY PIERWSZEJ WIZYCIE POPROSIĆ LEKARZA O LEPSZE ZABIEGI NP. MASAŻ ZAMIAST ŚMIESZNEGO LASERU.JEŻELI CHODZI O OBECNOŚĆ NA ZABIEGACH TO JEST OBOWIĄZKOWA ,KAŻDY DOSTAJE KARTĘ ZABIEGOWĄ GDZIE REHABILITANCI PODPISUJĄ SIĘ.JEDYNIE NIE PODPISUJE PSYCHOLOG