Witaj, nie wiem do którego sanatorium jedziesz, ale powiem Ci że warto pojechać dzień wcześniej. Wtedy jest szansa na lepszy pokój. W Plonie jest bardzo mało dwójek i tylko Ci co przyjechali dzień wcześniej je dostali. Mała uwaga, na parterze w dwójkach nie ma balkonu! Te pokoje są od strony wejścia. Pozdrawiamjol pisze:Do zobaczenia... . Ja myślę, że nie ma potrzeby jechać dzień wcześniej;tym bardziej, że 15 sierpnia jest święto.
Polańczyk od 16 sierpnia 2014 r.
Re: Polańczyk od 16 sierpnia 2014 r.
Dzięki nikanika731207 pisze:Witaj, nie wiem do którego sanatorium jedziesz, ale powiem Ci że warto pojechać dzień wcześniej. Wtedy jest szansa na lepszy pokój. W Plonie jest bardzo mało dwójek i tylko Ci co przyjechali dzień wcześniej je dostali. Mała uwaga, na parterze w dwójkach nie ma balkonu! Te pokoje są od strony wejścia. Pozdrawiamjol pisze:Do zobaczenia... . Ja myślę, że nie ma potrzeby jechać dzień wcześniej;tym bardziej, że 15 sierpnia jest święto.
nika731207 pisze:Witaj, nie wiem do którego sanatorium jedziesz, ale powiem Ci że warto pojechać dzień wcześniej. Wtedy jest szansa na lepszy pokój. W Plonie jest bardzo mało dwójek i tylko Ci co przyjechali dzień wcześniej je dostali. Mała uwaga, na parterze w dwójkach nie ma balkonu! Te pokoje są od strony wejścia. Pozdrawiamjol pisze:Do zobaczenia... . Ja myślę, że nie ma potrzeby jechać dzień wcześniej;tym bardziej, że 15 sierpnia jest święto.
Nika a może jeszcze jakaś podpowiedź, jakaś dobra rada . Pozdrawiam
nika731207 pisze:Co konkretnie chciałabyś wiedzieć? Co prawda sporo napisałam w oceń sanatorium, ale jeśli masz jakieś pytania to chętnie odpowiem. Taka jeszcze jedna rada, uśmiech załatwia bardzo dużo. Ktoś pisał, że trudno było się doprosić o zmianę ręczników czy pościeli. Pościeli nie zmieniałyśmy ale ręczniki dostałyśmy bez problemu, trzeba tylko zwyczajnie poprosić. Postawa roszczeniowa zamyka sporo drzwi, ale uśmiech i prośba wiele otwiera. Po przyjeździe zapytaj na recepcji o ładny pokój, dostałyśmy kilka do wyboru. Najlepsze widoki są z górnych pięter, ale tam raczej są pokoje dla NFZ. Jak Ci się uda to dostaniesz trójkę tylko dla dwóch osób. To dobre rozwiązanie bo są to malutkie pokoiki i jest dość ciasno. Zabierz trochę wieszaków i klamerki do przypinania prania. Zupełnie nie przydał mi się szlafrok. I jeszcze jedno musisz uzbroić się w cierpliwość, bo w tej chwili trwa tam remont dachu i pewnie będzie hałas. Pozdrawiam
Ufff, ciężko było z zalogowaniem, ale przez Mozille Firefox udało mi się. Dzięki nika poczytałam Twoje i innych osób porady w ocenie sanatorium. Trochę mnie to przeraża - 2 czajniki na piętro ????? Wi-Fi za odpłatnością ?????? Remont dachu ....
kurcze ciekawe co jeszcze wyskoczy. Oby towarzystwo było super. Dzięki i pozdrawiam
-
jol
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 21 sie 2013 23:11
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 4
jol pisze:Dzwoniłam do Plonu. Pani powiedziała, że 16 sierpnia nie będzie problemu z "dwójkami"(pokojami oczywiście).
Szkoda bardzo, że jednak zdecydowałaś się jechać 16 sierpnia, ja z koleżanką jadę 15. Do zobaczenia w Polańczyku
Witam nika, zobaczymy jak to będzie u nas na turnusie ??????? Mam nadzieję, że będzie wesoło i z humorem. Nika, czy w pokojach są chociaż jakieś szklanki, łyżeczki, bo rano kawki chce się wypićnika731207 pisze:Przypomniał mi się jeszcze jeden drobiazg z Plonu. Część osób mieszkało w innym ośrodku a o Plonu przychodziło na zabiegi i posiłki. Na moim turnusie dotyczyło to tylko panów. Pozdrawiam