Spotkania w Świnoujściu
-
Gość
Re: Świnoujście luty 2020
Pozdrawiam Was obydwie, fajnie, że udał Wam się wyjazd. Nie czytałam połowy wpisów ale po tej połowie pomyślałam, jakie to fajne, że każdy z nas lubi co innego, gdzie indziej, z kimś innym, super, że jesteśmy tak różni.
Wracajcie szczęśliwie.
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 259 razy
- Podziękowano: 138 razy
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Miło się czyta gdy Ludzie UMIEJĄ ROZMAWIAĆ i Wspólnie się BAWIĆ nie zapominając o rehabilitacji.
Sam doznałem takiego pobytu .
Kilka lat temu dostałem SZCZYT marzeń dla wielu BUSKO-ZDRÓJ
Ja w tam UMARŁEM wpływ zapachu siarki doprowadzał mnie do palpitacji i totalnych niestrawności .
2 x udało zatrzymać mi się Obiad
Schudłem aż DZIW ponad 8 kg.
Ale wynagrodziło mi pobyt Towarzystwo .
Fakt do 13,00 bylismy Poprawnymi Kuracjuszami
ale od popołudniowej Kawy coś wstępowało nie wspominam tutaj o codziennych Tańcach w różnych konfiguracjach Osobowo -Parowych.
Nie wiem Gieniu Ile było wpisów ile zdjęć pojawił się w różnych tematach forumowych.
Ale dwa wekeendy Były Niezapomniane ilością Gości jak i odpoczywających w Busku.
Nieraz wspominam Ten CZAS .
Pamiętam popołudniowe Rozmowy z WAŻNĄ dla mnie jak i dla wielu Forumowiczów Osobą .
SELENĄ {+}
Wszyscy zwracali się do Niej Selenka a Ja Bardzo lubiałem ją Denerwować Zwracając się do Niej Marysia..
Czy kiedyś uda się Zorganizować taki Pobyt ?
Wam dziś zadraszczam tego Świnoujścia
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Muzyczka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2018 19:45
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 3 razy
Leżę na dole w przedziale i wspominam.. Opiszę później wyjazd.....Czasu było ciągle mało, a nadmorski klimat, spacery z szumem fal i krzeczących mew, z wspaniałymi łabędziami, a i częste zabiegi, i różnegu typu rehabilitacje, wspólne spotkania, dancingi codzienne, fajfy, moje granie na pianinie w Barbarce utworów Gerschwina, trzy razy w kościele garnizonowym na organach, a i ostatniej niedzieli na mszy o godzinie 9, i kawiarnie 13 p. I 5 p.- miłe w obsłudze hotele....
. statki, wycieczki... Wszystko to na długo pozostanie w pamięci....
serdecznie pozdrawiam
..
..
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
To co przeżyliśmy wspólnie w Świnoujściu pozostanie w naszej pamięci na długo, a może na zawsze. Wiesz o czym piszę.
Do Świnoujścia na pewno wkrótce wrócę, a ziutek 29 już planuje na Święta Wielkanocne, tak mun się spodobało. Te ostatnie nasze tańce w Perle Bałtyku, to chyba nie zapomnimy.
- GIENIA
- Przyjaciel forum

-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Przeżyłem już kilkanaście wyjazdów, ale w takim towarzystwie jak w Świnoujściu w Barbarce i w Twoim jeszcze nigdy.
Codzienne imprezy w różnych lokalach, bardzo dużo spacerów od godz. 6.30 po plaży i promenadzie i to cały czas w towarzystwie pań i przez cały dzień do 23,00, a nawet dłużej.
Muszę jeszcze wspomnieć o naszych poważnych rozmowach prowadzonych w czasie spacerów na różne tematy, nawet osobiste.
Myślę, że jak na wyjazd dwutygodniowy, to było bardzo dużo i brakowało czasu na odpoczynek w pokoju.
Chyba dłużej bym nie dał rady, a wróciłem z pobytu dopiero dzisiaj do domu
Po prostu przedłużyłem sobie i nie tylko, Walentynki, które się przytrafiły w dobrym momencie.
Pozdrawiam Gieniu i szczęśliwego powrotu do domu życzę.
- GIENIA
- Przyjaciel forum