Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Czytałam wszystkie wpisy z zainteresowaniem. Dobre nastawienie dobre towarzystwo i mile spędzone trzy tygodnie. Pozdrawiam serdecznie Lawendę i Wiktora oraz wszystkich z którymi spędzaliście czas. Też chcę do Arki
Wiktor64 Ciebie sanatoria powinny zapraszać i opłacać Ci pobyty Robisz dobrą robotę wyrastasz na dobrego krytyka sanatoryjnego Dzięki za codzienną relację i szczęśliwego powrotu do domu życzę.
Wiktor, Lawenda, codziennie zaglądałam i czytałam.
Dziękuję za wszystkie komentarze i zdjęcia.
Już wiem, chciałabym jechać do Arki pomimo "usterek"
A najlepiej z Wami.