Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Felice pisze:Atinko,skąd ja znam ten kulinarny koncert życzeń? Chyba w każdej rodzinie,gdzie dzieci są poza domem tak jest.Ale ja to lubię
A dziś na obiadek rosół z kołdunami zapiekanka z łososiem.
Felice tym bardziej jak są poza granicami... to wtedy :gulasz,rosół,schabowe itp
Oj jadłoby się zapiekanki z łosiem
Witam. a w Waszym rejonie to nie obowiązuje w poniedziałek pomidorowa z niedzielnego rosołu? bo u nas tak , choć się wyłamałam i zrobiłam pieczarkową z rosołu
U mnie wczoraj nie było rosołu a dzisiaj nie miałam obiadu
Byłam na stołówce .....jadłam botwinkę i boczniaki w sosie smietanowym z ziemniaczkami i miseczką surówek
VVENUS pisze:Witam. a w Waszym rejonie to nie obowiązuje w poniedziałek pomidorowa z niedzielnego rosołu? bo u nas tak , choć się wyłamałam i zrobiłam pieczarkową z rosołu
Owszem jadamy rosół i pomidorową ale nie w takie upaly te zupy to raczej w chłodniejsze dni...