Paczka z Olecka
Re: Hotel Olecko marzec 2017
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2017 18:58
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 1
Nowicjusz wiesz w jakim pokoju jest. Tym co było wszystko.Dominika 900 pisze:To tak puzniej byłam i nieznana jest,cze noeicjusza ani pozostałych
A ja w tym tłumnie Pawła to dopiero namierzylam po tygodniu chyba.Mieliśmy blisko pokoje i widziałam kiedy pojawiały sie nowe info.Szpiedzy zrobili reszte.
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

Entropia ! To prawda czy żartentropia pisze:Jestem! tyle, że w ciężkim szoku i tym Oleckowym i tym fizycznym!! Orfeusz może to coś cieniste wlazło we mnie bo dojść do siebie nie mogęDotrzymuje Kasi towarzystwa...z Olecka prosto do szpitala
![]()
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

Co Ci jest ?entropia pisze:Jestem! tyle, że w ciężkim szoku i tym Oleckowym i tym fizycznym!! Orfeusz może to coś cieniste wlazło we mnie bo dojść do siebie nie mogęDotrzymuje Kasi towarzystwa...z Olecka prosto do szpitala
![]()
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

Kurcze !To po zabiegach czy inna przyczyna i gdzie leżyszentropia pisze:Niestety szczera prawdapóki co zapalenie nerwu barkowego, ale mają mi iść jeszcze w serce i kręgosłup... Ubaw pełną gębą
Rudą z dalekaAnka1084 pisze:Ja to Kasie i Woytka bez problemu poznamDominika 900 pisze:To tak puzniej byłam i nieznana jest,cze noeicjusza ani pozostałych