Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
hejka a ja wiszęi wiszę na tym kompie i raz się cieszę inny raz emocje opadają cos te numerki pokręciły mi w głowie mam taką hustawkę aWy jak to odbieracie ?a może brak słoneczka lub to długie oczekiwanie?/pozdrawiam
Serdecznie witam wszystkich oczekujacych jestem z Malopolskiego NFZ moj numer to 1960 i czekam nie wiem przy jakim numerku ukarze sie coś w przegladarce a jestem nowym na tym forum i prosze o info tych co już byli kiedys z tegoNFZ.Czy bede czekał do zera hahaha.pozdrawiam
Anka przy Twoim numerku masz szanse koło czerwca lipca a nie w marcu choć jeszcze w przeglądarce nic się nie pokazuje ,ale pewnie nie doczekam do maja było by choć trochę cieplej.Pozdrawiam