Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziękuję ,wzajemnie ,a teraz idę spać i śnić o soczystej pieczeni ......mniam ( mam nadzieję że nie jest baaardzo stary bo nie mam ochoty na łykowatą pieczeń )
meduza46 pisze:Dziękuję ,wzajemnie ,a teraz idę spać i śnić o soczystej pieczeni ......mniam ( mam nadzieję że nie jest baaardzo stary bo nie mam ochoty na łykowatą pieczeń )
Nie ryzykujcie dziewczyny....ta pieczeń może okazać się bardzo jadowita i łykowata(więcej niż pewne)
Astrid ..... my wiedźmy mamy umiejętność przyrządzania magicznych eliksirów, rzucania czarów i uroków więc takie mięsko nawet jadowite i łykowate potrafimy zamienić w pyszna pieczeń łapiesz się