POMORSKI NFZ -kolejka itp

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
danka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 gru 2010 12:40

Re: POMORSKI NFZ -kolejka itp

Post autor: danka »

Witam Elinka!Ja czekam na wyjazd z NFZ od lutego 2014r.Myślę,że pojadę czerwiec,lipiec.Nie martw się niepotrzebnie, wcześniej nie pojedziesz.Aktualnie numerki szybko schodzą.Tak jest zawsze na początku roku.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Elinka5+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2015 19:55
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Elinka5+ »

:) Dziękuję ,że mnie pocieszyłaś Danusiu.
Trudno byłoby rezygnować ,bo musiałabym chyba ,tylko ciekawe z którego...,oby nie :)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Do Elinka5+ moja znajoma czeka od połowy grudnia 2013, obecnie ma numer 3050 i ani widu ani słychu o wyjeździe :roll:Spokojnie pojedziesz w pełni lata :)
Awatar użytkownika
Elinka5+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2015 19:55

Post autor: Elinka5+ »

Jestem już pozytywnie nastawiona, dzięki Tobie Danusiu. :) Kujawiak w Inowrocławiu to niezłe sanatorium i maj fajny miesiąc,
słychać tam żaby w stawkach i przyroda piękna w parkach . :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Mam nadzieję ,że sprostam zabiegom, bo z ZUS-u dają 9 i 11 zabiegów dziennie , a może nawet spotkamy się w sanatorium hahaha :D :D :D
danka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 gru 2010 12:40

Post autor: danka »

Witam Elinka!Miło mi,że mogłam Cię pocieszyć.Życzę miłego dnia i cieplutko pozdrawiam
Endrjus
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 gru 2012 22:31
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 14 razy
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Endrjus »

Witam ziomów.
Widzę, że kolejka w naszym NFZ ruszyła z kopyta, jeżeli można tak to określić. W ciągu ostatnich czterech tygodni zmniejszyła się o 2000 miejsc :o :o
Jeżeli utrzyma się taka tendencja, to wrzesień/październik ( ze wskazaniem na oktober) jest mój :!: :!: :!:
Pozdrawiam 8-) 8-)
Awatar użytkownika
kuty
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 wrz 2012 18:03
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: kuty »

Endrjus.... spokojnie, na początku roku zawsze numerki tak popitalają, w miesiącach letnich znowu wyhamują !
Przyjdzie czas że w miesiącu spadnie tylko kilka.
Sanatoria latem przyjmują więcej komercyjnych kuracjuszy, a nfz- owcy czekają.
pozdrawia.
ela-ela
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2011 13:30

Post autor: ela-ela »

Witam. :kwiat: Od dnia 26.01 do dnia dzisiejszego zeszło 2 470 to dobry wynik. :kwiat:
Awatar użytkownika
zuzazg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 lip 2011 19:32

Post autor: zuzazg »

Faktycznie numerki szybko spadają ; ale to jeszcze tylko przez chwilę. W lipcu i sierpniu będzie zastój i kolejka na nowo ruszy od września. Już dwa razy składałam wniosek do sanatorium odpowiednio szybko aby wyjechać latem. Nic z tego; wniosków było coraz więcej a ja jechałam po 14,5 mies. a następnym razem po 16 mies.Zawsze jesienią ; w październiku lub listopadzie. Obecnie mam numer około 9000- liczę najszybciej na wrzesień. Pozdrawiam
Zuzazg
ela-ela
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2011 13:30

Post autor: ela-ela »

Witam.Mam pytanie: Chcę dzwonić po zwroty i nie wiem czy mogę odmówić jak mi nie odpowiada. Korzystałam ze zwrotów 1 raz i wzięłam to co mi zaproponowano, był to Inowrocław Kujawianka, ale na wszystkie zabiegi musiałam chodzić było to uciążliwe bo była zima przeziębiłam się.Teraz chciałabym zabiegi mieć w jednym miejscu.Jeżeli ktoś ma doświadczenie w tym temacie to proszę o radę. :kwiat:
ODPOWIEDZ