Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czyzby przerwa techniczna na caly weekend? o 15:20 stan byl calkiem dobry. U mnie spadlo w tym tygodniu 864 numerki, czyli jak na nasz NFZ daje to 123% normy Numerek na koniec tygodnia: 5545. No chyba, ze jeszcze cos spadlo, ale teraz nie zobacze... Milego weekendu!
Witam ghjkl moje gratulacje musisz wpisać datę wyjazdu i sanatorium na pewno ktoś się odezwie Napisz jak długo czekałaś Jaki miałaś numer jak dostałaś przydział oraz schorzenie To dobra informacja dla innych miłego dnia
Serus Gosia43ja skladalem papiery na poczatku lutego tego roku poszpitalne do szpitala uzdrowiskowego musze ci powiedziec ze to jest korekta mojego skierowania z wrzesnia zeszlego roku gdzie mi odmowiono wyjazdu po pobycie w szpitalu w maju i czwartym zawale .odmowiono mi poniewaz twierdzono ze w kwietniu bylem juz w senatorium dusznikach.Udalem sie na spotkanie z panem dyr.uzbroiony w wypisy z dzienika ustaw ktore potwierdzily moje racje i pan dyr.chcac nie chcac musial mi przyznac sanatorium.Powiem szczerze gdy sie uzyje argumetow popartych wiedza o przepisy nie maja mozliwosci odmowy bo przepisy twojego wyjazdu bardzo szczegolowo to okreslaja.dlatego tez bardzo czesto przebywam w senatoriach .Dwa razy w roku a zdarzylo sie ze i trzy .Zzaznaczam ze chodzi o NFZ jak i ZUS.Pozdrawiam Gosiu
Gosia 43 odpisalem ci ale nie wiem czy doszlo.jestem tu od nie dawna i jeszcze sie nie odnalazlem.Ale odpowiem ci tak ze jezeli dobrze sie wczytalem w twoja wiadomaosc a dr. zrobil co nalezy awnioskuje ze tak. Wszystko powinno byc ok.Pisze na ogolnym bo wiem jak. Sorry