Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zastanawiam się po co i dla Kogo Nasz Marek vel Hipokryt ,aż tak pompuje temat.
Podobnie mamy pompowanie Balonika z Przejściem Lewandowskiego do
czy wyborem Trenera Piłki kopanej.
Marek.
Rano pojawił się u mnie mój starszy Syn ze swoimi synami ,aby dopełnić Obowiązku -aby tradycyjnie Chłopaki złożyli Dziadkowi życzenia Lurkę oraz odśpiewać mimo że to nie urodziny 100 lat
Syn gdy chłopaki byli zajęci zabawą - Spytał się Ojciec Jeden Dziadek odszedł gdy Miał 72 lata Znałem go TYLKO 20 Lat - Dawał Mi Zasze dużo - DAWAŁ MI MIŁOŚĆ Dawał Mi czy pokazywał że Każdego Należy Szanować
Drugi miał 67 gdy odszedł ,ale 5 lat był juz "Warzywkiem"
On Pokazał mi jak unikać płacenia mandatów za prędkość , On Pokazał mi jak wybudować Dom
Ludzie WAŻNI odeszli gdy byłem już po maturze Czyli wg co niektórych Dorosły .
Wiem że Syn po wizycie u Mnie weźmie swoich synów i pojedzie na Groby swoich Dziadków, wczoraj był na Grobie jednej z Babć
Wczoraj o 21,30 Pojechał do ostatniej Babci
..od rana miałem telefony że Wszyscy byli
Marku
Wśród Nas -Portalowiczów jest wiele Osób ,którzy mają Problem z Dotarciem do Wnuków -mieszkają Daleko
Wielu z Portalowiczów -Mimo Wieku NIE ma i Nie może Liczyć na Wnuki