Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Gienia obtanczymy wszystkie lokale
A Mrzezyno juz sie pisze ale w lecie .
Co prawda mam tam tylko 650 km od siebie , Zibi tez pijedzie bo bedzie miał blizej , ale jak bym pojechal przez podlasie to bedzie wiecej , ale droga bedzie mila i wesoła
Insignia w Mrzeżynie w tym roku spędziłem 5 miesięcy pracując, a mam też 650 km do przejechania.
Co do Twojej faworytki, to nic nie będę zdradzał
Na miejscu w pierwszym dniu przyuważę, a jestem dobrym obserwatorem i wszystko widzę/skrzywienie zawodowe/
Do gadania będą dwa tygodnie.