Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Max pisze: 27 lut 2018 15:52
Na tym forum nie ma młodych ludzi wiekowo,są młodzi duchem,samopoczuciem, myślami,i tak trzymajcie, nie obrażajcie się na nikogo! 50 60 70 80 90 i 100 latkowie jesteście super! Trochę więcej wiary w siebie!
Gratuluję Max !!! Uratowałeś honor panów . Brawo!
Widzisz?? Lekcja się przydała
Panowie bierzcie przykład z Maxa
Haha wpis zniknął, coś pomieszało,chodzi mi o to żeby ludzie się kochali,a na forum nie dokuczali sobie, nie zawsze jeden rozumie drugiego,ale to nie powód do obrzucania błotem i nienawiści
Na tym forum są ludzie młodzi duchem,samopoczuciem, myślami,i tak trzymajcie, nie obrażajcie się na nikogo! 50 60 70 80 90 i 100 latkowie jesteście super! Trochę więcej wiary w siebie!
Max pisze: 27 lut 2018 16:02
Haha wpis zniknął, coś pomieszało,chodzi mi o to żeby ludzie się kochali,a na forum nie dokuczali sobie, nie zawsze jeden rozumie drugiego,ale to nie powód do obrzucania błotem i nienawiści
Stanęłam tylko w obronie starszych i" brzydkich " (jeśli takie istnieją ) kobiet. I nie obrzuciłam nikogo błotem. Poprostu nie lubię jak komuś się sprawia przykrość A już tym bardziej starszym kobietom. Ponieważ już i tak w większości przypadków trudno jest im pogodzić się z upływającym czasem. Tyle.
Przepraszam jeśli naruszylam godność któregoś z panów
Max pisze: 27 lut 2018 16:21
Na tym forum są ludzie młodzi duchem,samopoczuciem, myślami,i tak trzymajcie, nie obrażajcie się na nikogo! 50 60 70 80 90 i 100 latkowie jesteście super! Trochę więcej wiary w siebie!