Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Do Oli
Nie nastawiaj się raczej na wyjazd w tym roku. Możesz się jednak upewnić w NFZ, czy masz szanse. Myślę, że sympatyczne panie odpowiedzą. Ja tak zrobiłam w 2010 roku, ponieważ trzymałam urlop na sanatorium więc zapytałam. Pani stwierdziła, że mają poślizg w realizacji wniosków (brak środków, wtedy też była powódź na południu) i mogę spokojnie pójść na urlop wypoczynkowy. Skierowanie dostałam w połowie grudnia 2010, a wyjechałam 30 stycznia 2011. Przeglądarka internetowa nie pokaże tego. Pozdrawiam. Basia
Ja mając nr 3500 i 20 miesięcy oczekiwania , mam informację że moje skierowanie zostało zwrócone do lekarza, do ponownego rozpatrzenia gdyż utraciło ważność.Poprzednim razem jak tylko odesłałam wniosek , to otrzymałam skierowanie już do sanatorium z dwutygodniowym wyprzedzeniem. Jeśli ta sytuacja się powtórzy , to pewnie w czerwcu powinnam wyjechać, a ten termin najbardziej mi odpowiada .
agat- nie ważne gdzie, ważne z KIM!!!! Musze jeszcze dużo ogarnąc, dzis na wariackich papierach wszystko sie odbyło...mam nadzieję,ze dobrze wybrałam (no, nie miałam wprawdzie wyboru, ale się zgodziłam). Pozdrawiam i zycze super pobytu:)
Jovanka69
i wzajemnie, grunt to dobre towarzystwo i oczywiście humor( a ja mam dzisiaj jakiegoś doła ), sory
Zazwyczaj tak jest, że im większy się ma awers do czegoś tym jest fajniej.