Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
To co Dominika dziś w jadlospisie macie dobrego? Porownam gdzie lepiej karmią w Olecku czy szpitalu . Baleciki wczoraj się udały? Jakaś orkiestra grała czy zespół disco polo? A może w poście nie organizują szurania nóżką? Napisz czy się odnalazlas czy masz fajną wspolokatorke, Masz z kim tam spędzać czas?
Cześć, już nie śpicie?U mnie na Podlasiu plus dwa,chyba deszczyk czasami. Wojtek-miałeś jakieś przeboje już przy składaniu wniosku o rehabilitację?
Pozdrawiam,Dominikę również.
grzegorzgg67 pisze:Cześć, już nie śpicie?U mnie na Podlasiu plus dwa,chyba deszczyk czasami. Wojtek-miałeś jakieś przeboje już przy składaniu wniosku o rehabilitację?
W szpitalu to już po piątej budzą, bo latają temperaturę mierzyć a ile zamieszania przy tym na robią. Dłużej się nie da spać
grzegorzgg67 pisze:Cześć, już nie śpicie?U mnie na Podlasiu plus dwa,chyba deszczyk czasami. Wojtek-miałeś jakieś przeboje już przy składaniu wniosku o rehabilitację?