Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 13:18

Re: Hotel Olecko marzec 2017

Post autor: entropia »

kaska pisze:
Anka1084 pisze:Witam :kwiat: Kasia ciebie pielęgniarki budzą z termometrem mnie sąsiad wiertarka !!! Szok nawet w niedziele wierci :twisted:
Idź się go zapytaj czy w ryja nie chce dostać burak jeden. :evil:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pawel1974 »

:lol: :lol: :lol: :lol: dobre :D :D :D :D a jeszcze zapomniałaś dodać Nowicjusza :D :D :D :D
Witam wszystkich :D :D :D
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 13:18

Post autor: entropia »

:D + Nowicjusz :D
Patrzcie, że i przy całkowicie wolnej i deszczowej niedzieli czasu im brak :roll: :twisted:
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pawel1974 »

entropia pisze:Witajcie! :oops:
Dominika!!! co na śniadanie, jaka pogoda, jak wczorajsze disco, jakie plany na niedzielę, będą jakieś wycieczki, co będzie na obiad??? Coś milczysz! może śpisz, może odpoczywasz, może spacerujesz, może balujesz, może dołki kopiesz, czy może siedzisz w popsutej windzie??!!??
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2017 18:58
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Orfeusz »

woytek pisze:
grzegorzgg67 pisze:Woytku a to ciekawe.Parę słów można więcej.
Wniosek od neurochirurga,dostawa do okienka w ZUS i po 2 tygodniach list z przydziałem.I fajnie :D

Mi wwniosek wypisywala rodzinna.Miała moje wszystkie choroby w dokumentach.Męża tak samo.Zapisalismy się razem.Trzeba miec tylko schorzenie o tym samym profilu.Tam trzeba pisać podanie o wspólny przydział i dalej tak jak pisze Woytek .Przychodzi i numer w kolejce.Czeka się zaleznie od regionu.Ok.20 m'-cy.Sledzi sie kolejkę i na ok.3 tygodnie przesyłają przydział gdzie i kiedy.
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:roll:
Anka1084 pisze:Witam :kwiat: Kasia ciebie pielęgniarki budzą z termometrem mnie sąsiad wiertarka !!! Szok nawet w niedziele wierci :twisted:
Może mężowi wierci dziurę w brzuchu !Albo innej ofierze.Jakaś masowa zabójczyni.... :shock: :shock: :shock:
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Anka1084 pisze:
kaska pisze: Idź się go zapytaj czy w ryja nie chce dostać burak jeden. :evil:
Nowy sąsiad :mrgreen: nie bede go zaczepiać :lol:
Idź sprawdzić. Może komuś zycie uratujesz! ;) Może zupa była za słona ;) :lol: :lol: :lol:
Miałam taką znajomą ze jak ktoś hałasował z sąsiadów to ona włączala wszystkie radia na fuul na różnych kanalach. Miala je porozstawiane pod roznymi scianami w mieszkaniu. :lol: :lol: :lol:
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

entropia pisze:Witajcie! :oops:
Dominika!!! co na śniadanie, jaka pogoda, jak wczorajsze disco, jakie plany na niedzielę, będą jakieś wycieczki, co będzie na obiad??? Coś milczysz! może śpisz, może odpoczywasz, może spacerujesz, może balujesz, może dołki kopiesz, czy może siedzisz w popsutej windzie??!!??
:lol: :lol: :lol:
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ups.....Tak w ogóle to cześć! Zapomnialam się przywitać. ! :kwiat: :kwiat: :kwiat: :serce: :serce: :serce:
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

kaska pisze:U mnie dziś na śniadanko: parowka, której skład to papier toaletowy nie da się jeść :evil: , trzy kromki chleba (nie wiem do czego) ale pacjent przede wszystkim ha ha.
Ten chleb tam podawany też jest paskudny.Doprawiany slodem.Jestem cukrzykiem.nie pozwalali mi zjeść połowy banana a faszerowali słodkim chlebem.Zapewniam!IOlecko duuuuuuzo lepiej karmi.Szkoda tylko ze nie ma komu potwierdzic. :evil: :cry:
ODPOWIEDZ