Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzięki za info. Byłem dzisiaj na komisji, orzeczenie otrzymałem na miejscu a teraz oczekiwanie na skierowanie. Pan orzecznik sie upieral, że teraz wyjazdy tylko co drugi rok, ale mimo ze byłem w ubiegłym roku przyznał rehabilitację leczniczą stacjonarną.
ewlinka7 pisze: 05 mar 2019 20:32
Trzymam kciuki za pozytywny efekt komisji Ja czekam na wiadomość z zus odnośnie zaproszenia na komisję :lol:pozdrawiam wszystkich forumowiczów