Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Anka1084
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2016 16:46
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Hotel Olecko marzec 2017

Post autor: Anka1084 »

Zastanawiam się.czy latem faktycznie bedzie tam ZUS. Może tylko w sezach nie turystycznych.Nie ma przecież nikogo na forum z sezonów ciepłych. :roll:
Orfeuszko daje do myślenia co napisałas .moze Zus podpisał z nimi umowe na kilka ms ;) sprawdzic jak to bedzie funkcjonować.
AgaC
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2016 22:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: AgaC »

Sledzę ten wątek od jakiegos czasu, bo byc moze na ktorys z kolejnych turnusów pojadę do Olecka. I powiem Wam szczerze, ze wypowiedzi osob przebywajacych na ostatnim turnusie to porazka :(
Co wnosi wypowiedź " łazę po Olecku" ??? Zeby chociaz napisane bylo, ze warto isc do takiej czy siakiej kawiarni, albo ze gdzie tam jest ladna plaza, albo wypożyczalnia rowerów....
O warunkach nie napisano nic. O zachowaniu chlopaka, ktoremu nie chce się nawet odezwac slowem nawet nie wspominam. No ludzie....
Liczę na to, ze skoro nie chce sie ujawnic to opisze wszystko ze szczegolami po powrocie. Bo tak się zwyczajnie nie robi.
Awatar użytkownika
Anka1084
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2016 16:46
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Anka1084 »

Dobra! :!: :!: :!: DRODZY FORUMOWICZE W OLECKU :!: :!: :!:
DZIŚ ZAPOZNAJECIE SIĘ O GODZ.20.00
.SPOTKANIE NA KANAPIE PRZY CZAJNICZKU NA PIĘTRZE PIERWSZYM. ZNAK ROZPOZNAWCZY-ŁYŻECZKA W LEWYM REKU.KUBEK W PRAWYM.
OBECNOŚĆ OBOWIAZKOWA :!: : :!: ;)
NIESTAWIENIE SIĘ POD KARĄ WIECZNEGO POTĘPIENIA RESZTY FORUMOWICZOW :!: :[/quote]

Brawo Ty!!!! :kwiat: jestes bezbłędna :kwiat:
Dlaczego do tej pory nikt na to nie wpadł???
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pawel1974 »

AgaC pisze:Sledzę ten wątek od jakiegos czasu, bo byc moze na ktorys z kolejnych turnusów pojadę do Olecka. I powiem Wam szczerze, ze wypowiedzi osob przebywajacych na ostatnim turnusie to porazka :(
    Co wnosi wypowiedź " łazę po Olecku" ??? Zeby chociaz napisane bylo, ze warto isc do takiej czy siakiej kawiarni, albo ze gdzie tam jest ladna plaza, albo wypożyczalnia rowerów....
    O warunkach nie napisano nic. O zachowaniu chlopaka, ktoremu nie chce się nawet odezwac slowem nawet nie wspominam. No ludzie....
    Liczę na to, ze skoro nie chce sie ujawnic to opisze wszystko ze szczegolami po powrocie. Bo tak się zwyczajnie nie robi.
    Prawda i to prawdziwa :D A z tego co wiem Woytku t Olecko na 3 lata ma umowę na razie.
    Dominika 900
    Super Kuracjusz
    Super Kuracjusz
    Na forum od: 31 gru 2016 14:39

Post autor: Dominika 900 »

Ładna plaża jest mola zimny wiatr wieje i deszcz pada knajpki są pizzeria lodziarna
    entropia
    Super Kuracjusz
    Super Kuracjusz
    Na forum od: 14 sty 2017 13:18

Post autor: entropia »

Orfeusz! Wczoraj różnicy mi to nie zrobiło, ale wiesz... teraz jest znacznie lepiej :) wprawdzie dalej jak polano leżę, ale mam już większy kontakt ze światem :D Wielkie Dzięki :kwiat: :serce: :kwiat:
    entropia
    Super Kuracjusz
    Super Kuracjusz
    Na forum od: 14 sty 2017 13:18

Post autor: entropia »

Dominika 900 pisze:Ładna plaża jest mola zimny wiatr wieje i deszcz pada knajpki są pizzeria lodziarna
    Plaża Miejska Olecko, remont mola kąpieliska miejskiego, skocznia itp. pizzeria Prive i Fenix.....
    Już lepiej schodź na kanapę i czekaj na pozostałych...
    Awatar użytkownika
    basiat
    Przyjaciel forum
    Przyjaciel forum
    Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
    Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

AgaC pisze:Sledzę ten wątek od jakiegos czasu, bo byc moze na ktorys z kolejnych turnusów pojadę do Olecka. I powiem Wam szczerze, ze wypowiedzi osob przebywajacych na ostatnim turnusie to porazka :(
    Aga, ja też od czasu, do czasu tu zaglądam, bo jestem ciekawa, jak w tym Olecku - jako w nowym miejscu sanatoryjnym jest. Ponieważ wcześniej słyszałam niepochlebne opinie o zabiegach, to sądziłam, że zweryfikuje się to , czytając wypowiedzi kuracjuszy.Wydawało się, że "ekipa Oleckowa",która się tu zebrała opisze to miejsce z wszelkimi możliwymi szczegółami......Nie zawiedli jedynie Orfeusz i Paweł- za co Im szczególne podziękowania. Ale czego można spodziewać się po kimś, kto interesował się jedynie jadłospisem?!.........

P.S Trzymajcie się "kuracjusze oleckowi" i Ci, co już byli i Ci, co jeszcze pojadą. Chorym życzę zdrówka i szybkiego powrotu do formy.
    AgaC
    Super Kuracjusz
    Super Kuracjusz
    Na forum od: 04 mar 2016 22:18
    Oddział NFZ: Mazowiecki
    Staż sanatoryjny: 8

Post autor: AgaC »

Orfeusz i Pawel- to prawda. Jestescie super, wiec wielkie dzięki. Dzieki Wam mozna mniej wiecej wiedziec, czego sie tam spodziewac.
    Bo mowiac szczerze to mnie nie obchodzi to , ze na obiad byl kurczak albo ze dzisiaj pada.
    Awatar użytkownika
    pawel1974
    Super Kuracjusz
    Super Kuracjusz
    Na forum od: 10 sty 2017 19:50
    Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
    Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pawel1974 »

Dzięki za pochwały i pozdrawiam wszystkich serdecznie, jesteśćie fajni bardzo. :D
    ODPOWIEDZ