Komisja w ZUS-ie

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Re: Komisja w ZUS-ie

Post autor: ewiko »

ewasz, problem w tym że nie wiem które to sanatoria... :lol:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

ewiko pisze:ewasz, problem w tym że nie wiem które to sanatoria... :lol:
W każdym ZUS-ie jest lista miejscowości, do których wysyłają ;)
Zależy też ile im jeszcze zostało miejsc i miejscowości do obdzielenia :roll:
Jeśli masz niedaleko to pofatyguj się do ZUS-u i spisz sobie miejscowości a potem ewentualnie sobie coś wybierzesz czego z całego serca Ci życzę :serce: :kwiat:
Mogę Ci polecić Ustroń i Lądek-Zdrój bo tam byłam. Wysową też chwalą na forum. Poszperaj na forum może coś sobie dobierzesz :D

Pozdrawiam Ewa :kwiat: :kwiat:
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No i nadchodzi ten DZIEŃ. We środę staję przed szanowną komisją w sprawie wyjazdu do sanatorium. Nie mam bladego pojęcia jak to wygląda (lekki stresik) ale cóż skoro powiedziało się A to trzeba powiedzieć B. Będzie dobrze..... prawda? :oops:
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 14:19
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: madzia »

ewiko pisze:No i nadchodzi ten DZIEŃ. We środę staję przed szanowną komisją w sprawie wyjazdu do sanatorium. Nie mam bladego pojęcia jak to wygląda (lekki stresik) ale cóż skoro powiedziało się A to trzeba powiedzieć B. Będzie dobrze..... prawda? :oops:
Witaj Ewika :kwiat: ja juz jestem po komisji i tez mialam niemaly stres,ale nie taki diabeł straszny jak go maluja.popytali,poogladali i do sanatorium wysłali,ty tez tak bedziesz mial,a.zycze powodzenia
forumowicz

Post autor: forumowicz »

ewiko pisze:No i nadchodzi ten DZIEŃ. We środę staję przed szanowną komisją w sprawie wyjazdu do sanatorium. Nie mam bladego pojęcia jak to wygląda (lekki stresik) ale cóż skoro powiedziało się A to trzeba powiedzieć B. Będzie dobrze..... prawda? :oops:
No pewnie że będzie dobrze , nie ma innej opcji :lol: :lol: Będziemy trzymać kciuki :!: Już tylu forumowiczom pomogło ....no te kciuki :lol: :lol: I nie stresuj się ....absolutnie :!: :!: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Jasmina55
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 cze 2014 16:26
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Jasmina55 »

ewiko :serce: Będzie dobrze,musi być dobrze tam też pracują ludzie,
będziemy trzymać kciuki.Życzę pozytywnego orzeczenia.Pozdrawiam :serce: :kwiat: :serce:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Ewiko :kwiat: w środę trzymamy kciuki :!: Załóż... czerwone majteczki na szczęście ;) :lol:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

mamy jakieś dolegliwości które nie dają nam normalnie funkcjonować . Wskazana rehabilitacja i co stresujemy się czy aby orzecznik ma dobry dzień ,wstał prawą nogą ,czy ma humor . Jakie to chore . współczuję wszystkich udającym się na komisję .Trzymam zawsze kciuki za nich .Sam doświadczyłem ich kilka i pewnie jeszcze doświadczę ,dlatego rozumiem wszystkie obawy . Ktoś napisał ,ze tam pracują też ludzie (chodzi o lekarzy z podejściem do petenta). zgadzam się z tym stwierdzeniem tylko czy mają ludzkie podejście bo z tym jest różnie . Ewiko trzymam kciuki za Ciebie i innych :)
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Wczoraj moja koleżanka miała komisję. Nota bene sama namówiłam ja ,żeby złożyła wniosek o wyjazd do sanatorium. Jest po operacji przepukliny lędźwiowej. jakież było moje zdziwienie, gdy zadzwoniła po komisji i przekazała, że odpowiedź jest negatywna :evil: :evil: :evil: . Pani orzecznik, stwierdziła,że jest wyleczona, wróciła do pracy i jest wszystko ok :roll: :roll: :roll: . Poradziła , by złożyła wniosek do NFZ. Pozdrawiam wszystkich oczekujących na komisje . Trzymam za Was kciuki :serce: :kwiat: :serce:
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kochani, dziękuję za wsparcie, wiem że na Was zawsze można liczyć. Czerwone majteczki :lol: :lol: :lol: ......? te studniówkowe chyba już nie wciągne na to wielkie d.....sko. Trzeba będzie się zrujnować na nóweczki. :D :D :D . Pozdrawiam serdecznie. Odezwę się już po......
ODPOWIEDZ