Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dani Wieniec Zdrój ,Andy Muszyna ,Hipokryt Jezioro Białe , dziękujemy za pozdrowienia
Trzymajcie się w zdrowiu ,wracajcie zadowoleni wypoczęci
Oczekujemy , was na forum
Ruda - tutaj jest bardzo podobnie jak nad Bałtykiem
Wszędzie tłumy, gwar a na plaży ciasno. Ceny za noclegi i gastronomię niewiele niższe niż w kurortach
Wysyłane serdeczności bezcenne
Hipokryt udanego pobytu życzę, ale w takiej sytuacji musisz nie tylko uważać na "wirusa", ale i na portfel
Pamiętaj o zachowaniu ostrożności
Miłego wypoczynku życzę Hipokrytowi i Wszystkim obecnie wypoczywającym,
aby dobrze wykorzystali ten czas, a później odwiedzili nas i podzielili się wspaniałymi wspomnieniami
I ja dziękuję wszystkim za wszystko i za to , że jesteście ze mną
Kazimierzu , o skokach pamiętałam ale mało widziałam , nawet nie wiem kto dziś wygrał itd...
Po pierwszej serii polazłam na zewnątrz integrować się z ludkami .
Ciekawi mnie jeszcze jedno - Hipokrycie jesteś w Augustowie ? Bo te Jezioro Białe....
Nie chcę nikogo pominąć i jeszcze raz dziękuję , buziole kochani .
Dani bardzo bardzo się cieszę, że jesteś szczęśliwa. I tak już fo końca turnusu, tego Ci życzę. A ja chciałam raz jeszcze podziękować jednej z moich ulubionych forumowiczek i jej mężowi za wczorajsze spotkanie, spacer i przepyszny posiłek i deserek ( mniam, pychota i to pięknie podana ) w pięknym miejscu. Do ponownego mam nadzieję