Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Przywyklam do takich zachowań. Ludzie w większości są snobistami.Smutne ale prawdziwe. Ja pisalam i pisze bo sprawia mi to przyjemność .Czuję się zrozumiana i Was rozumiem przy tym fajnie bawię się. Inni odbierają to jako krótką przygodę .Polak i jeszcze kilku......Samo życie. ... Siema proszę tak więcej o mnie nie pisać jestem z Wami,śledzę forum nie była to dla mnie jedynie krótka przygoda!!! Zacznie się ona 08.04 w Olecku!!! Wybaczcie ale nawet nie wiem o co zapytać skoro Pawciu z Orfeuszem wszystko tak pięknie opisali. Pozdrawiam jestem z Wami
pawel1974 pisze:22 kwiet. się kończy mi pierwsze pół roku zaś. Papiery już u lekarza do wypełnienia i w tym tyg składam do zusu bo poprawy większej nie ma i pewnie w połowie kwietnia komisja. Tak jest zawsze.
Tak mysle ze ja złożyłam za późno . Liczę ze do wyjazdu mnie wezwą , papiery złożyłam 15 marca a wyjazd 8 . 04
pawel1974 pisze:Ja zaraz na przedłużenie zaś. Reh. staje na komisję. Tak więc wsio możliwe jest.
A i mi też już się kończy... ciekawa jestem co ze mną zrobią
Oni nic nie zrobią, musisz sama papiery składać na około miesiąc przed końcem. Zasiłek można mieć rok czasu. A potem jak nie ma poprawy to możesz składać na rentę. Polak do ciebie nikt nie ma pretensji, to chodzi o tych co dużo gadali a jak przyszło co do czego to Się wypieli.